spiritBreaker
LaravelMaster
Има поново нешто излезено за овој ром? Ми микс 2 телефонМислам дека има понов сега, 9.6. Кога ти се појави тој (д)ефект памтиш?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Има поново нешто излезено за овој ром? Ми микс 2 телефонМислам дека има понов сега, 9.6. Кога ти се појави тој (д)ефект памтиш?
Чекаме миуи 10Има поново нешто излезено за овој ром? Ми микс 2 телефон![]()
The_maker планираш да ја донесеш xiaomi yi 2 4k камерата? И која е разликата помеѓу таа и mi action camera 4k?Чекаме миуи 10тој е последен.
Искрено незнам која е разликата, но оваа Mi 4K е единствено за ЕУ пазар, а со тоа и за кај нас. Ако најдеш споредба, сподели тука, инаку таа Yi нема да се носи тука.The_maker планираш да ја донесеш xiaomi yi 2 4k камерата? И која е разликата помеѓу таа и mi action camera 4k?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
A2 Lite ќе имет. А2 не се знае, поради планови на шаоми, не на вип. РН5 се тестира, ќе видиме. Mi 8 се надевам, затоа што Mi Mix2 го имаше. Септември све ќе каже точно@the_maker дај инсајдерски информации , ке ги има ли а2 / RN5 / mi8 у вип ?
Нема понов .еу ром од овој. Само глобал. (Д)ефектов е од пред некој ден го приметив, пошто телефонот го земав пред одмор да го користам и си играв и се нервирав таму, околу 25 дена. Ете види неколку страни поназад нели се жалев за нотификации. Па едино решење беше ауторун, и дисабле на повер оптимизатион на тие.Мислам дека има понов сега, 9.6. Кога ти се појави тој (д)ефект памтиш?
Јас мислам дека не си фер со цените. И ти и анхоч не сте официјални партнери, затоа имате толку набиени цени. From geeks to geeks, премина на додека има овци има и волна. No hard feelings, треба да прифатиш секаква критика.Маржите се нормални, во договор со шаоми, а башка јас се трудам да сум секогаш фер. Фром гикс ту гикс уште важи кај мене во глава
За Анхоч незнам, ама ХИ Комуникации, гледам и јавно сеуште на стеаната си имаат соопштение за Официјален Партнер и Сервис. Ваљда не е @the_maker толку глуп да прави маркетинг превара за која и законски се одговара.Јас мислам дека не си фер со цените. И ти и анхоч не сте официјални партнери, затоа имате толку набиени цени. From geeks to geeks, премина на додека има овци има и волна. No hard feelings, треба да прифатиш секаква критика.
Болдираното е добро. И вие и Анхоч сте далеку од официјална продажба. Официјален партнер значи повластени цени, во зависност на набавената количина.Све си е окАнхоч се далеку од било која форма на официјална продажба. А нит смеат да стават знак дека се официјални
Телефони со залепен адаптер за кутија не смеат да се продаваат. И достапноста е потешка од официјален канал, а они носат однапред све, али кинеско. И башка хакнато со глобал ром, со уништен бутлоадер, да ти го преебе телефонот за навек. Све е тука со години фино пишано и објаснето, јас не сум излажал ниту еднаш.
Болдираното е добро. И вие и Анхоч сте далеку од официјална продажба. Официјален партнер значи повластени цени, во зависност на набавената количина.
@marv Последниве 10 години секој може што сака да стави на својот сајт и да не одговара. Поготово не ако е многу близок со власта.
Секој со свој памет момци, ако ви чини купувајте, ако не, сеуште има алтернативи.
Секој со своето бате, така е. Само ја со шаоми на мускули и со своја желба еве 7ма годинаБолдираното е добро. И вие и Анхоч сте далеку од официјална продажба. Официјален партнер значи повластени цени, во зависност на набавената количина.
@marv Последниве 10 години секој може што сака да стави на својот сајт и да не одговара. Поготово не ако е многу близок со власта.
Секој со свој памет момци, ако ви чини купувајте, ако не, сеуште има алтернативи.
Све си е окАнхоч се далеку од било која форма на официјална продажба. А нит смеат да стават знак дека се официјални
Телефони со залепен адаптер за кутија не смеат да се продаваат. И достапноста е потешка од официјален канал, а они носат однапред све, али кинеско. И башка хакнато со глобал ром, со уништен бутлоадер, да ти го преебе телефонот за навек. Све е тука со години фино пишано и објаснето, јас не сум излажал ниту еднаш.
Не се возбудувај многу, почитувај го другото мислење."...повластени цени во зависност од набавената количина" - ај сега ти замисли колку може у МК да се продаде за да има добра цена.
Следно освен твоето непоткрепено мислење, нпрмално на форум, кае генерално си\сме скриени оди кажи го ова јавбо па можда ако му е ќеиф на Мејкерот ќе те посети поштар со покана за на едно место.
За разлика од тебе, @the_maker има многу што да изгуби со лажно претставување, така да искрено во мпментов повеќе му верувам од тебе и Алтернативите ???
BTW до лани кога не беше не се ни декларираше како официјален партнер.
Испаѓа како да сум му адвокат, а немам ништо директ од кај него купено, ама навистина некад тврдења ради тврдења ме нервираат. Да му умре козата на комшијата.
Испратено од мобилен преку Tapatalk
Не се возбудувај многу, почитувај го другото мислење.
Незнам зашто толку се попали. Уствари нема поента да продолжам да дискутирам со опортунисти како тебе.
И не се обидувај да ги цензурираш моите мислења со закани.
Твојот беше РН 5 со шпанска налепница колку што се сеќавам? Да, за еу е, а за каде незнам, ти откри.Извини другар, не е точно. Барем не за моите два што ги имам купено од Анхоч.
Редми ноте 3 глобален ром, бутлоадер отклучен преку MI Unlock перфектно работи
Редми Ноте 5 АИ - глобален ром, бутлоадер отклучен преку Mi Unlock за 15 дена (сега го накачиле). СИ добива најнормално ОТА апдејти, еве само што излезе 9.6.3.0 одма се симна.
И двата телефони работат перфектно. Од разонода на 5-ката флешнав TWRP, Lineage OS, па го вратив пак на сток.
Ценам се што си направил за форумџии и мене си ми излегол во пресрет. Знам дека е тешка конкуренција Анхоч, ама нема потреба да се лажеме дека се уништен бутлоадер.
Колку за инфо моделот е M1803E7SH, кој е глобална верзија.
![]()
Мојот оргинално купен од Анхоч, е според верофикација со деливери во Кина. Како стигнал до МК мистерија.Твојот беше РН 5 со шпанска налепница колку што се сеќавам? Да, за еу е, а за каде незнам, ти откри.
Другото за Анхоч не се потресувајте вие многу, штом ја не се замарам, све си е ок

Ма све ќе дадеме, раката што дава не се сушиМојот оргинално купен од Анхоч, е според верофикација со деливери во Кина. Како стигнал до МК мистерија.
А иначе за анхоч не се замарам ич, него за дечконо кој веќе ај не само со од ракав факти тресење, него веќе почна и со навреди. Него дека сум опортуност, кажи кога да дојдам да даеш едно две телефончиња онака опуртунистучки гратис
Како да водам она како на Армак погоре. Немам у мени такво Verification?Ма све ќе дадеме, раката што дава не се суши
Just keep the topic ON topic
Settings - About phone - скролни најдолу, го има таму Verification. Еве и сликаKade e ova Verifcation. Kaj mene na Note 4x nemoAm da go najdam niz meni.
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден