the_maker
poweruser
Не, само со истиот понова верзија.Ako instaliram Eu Stable na Redmi Note 4 dali posle toa mozam da pravam apdejt na bilo koj Rom preku Updater app ?
Sent from my MI 5
Не, само со истиот понова верзија.Ako instaliram Eu Stable na Redmi Note 4 dali posle toa mozam da pravam apdejt na bilo koj Rom preku Updater app ?
друже го имате на лагер redmi pro 32gb (silver), и ако да, го добивам среден (отклучен) со стабилен софтвер? Гаранција имаат телефониве?Не, само со истиот понова верзија.
Sent from my MI 5
Ќе го има наредната недела со 3/64, и си доаѓа со оригинален фирмвер, а за отклучување мораш сам да поднесеш барање, откога ќе се стави Ми Акаунт на него, и ќе се регистрира на тој акаунт со некоја сим картичка.друже го имате на лагер redmi pro 32gb (silver), и ако да го добивам среден (отклучен) со стабилен софтвер?
А скрин протектори имате?Ќе го има наредната недела со 3/64, и си доаѓа со оригинален фирмвер, а за отклучување мораш сам да поднесеш барање, откога ќе се стави Ми Акаунт на него, и ќе се регистрира на тој акаунт со некоја сим картичка.
После може да го отклучиме и да се менува ОС по желба.
Sent from my MI 5
Имаме стаклен протектор само за 45 гб..А скрин протектори имате?
Мене за 32 gb ми треба.
Sent from my HM NOTE 1LTE using Tapatalk
Резервирај 2 ако се термопан.Имаме стаклен протектор само за 45 гб..
Sent from my MI 5
Тој не се носи кај нас така да не го бројам.Корекција redmi 4А е почетниот модел
Sent from my HM NOTE 1LTE using Tapatalk
Тој не се носи кај нас така да не го бројам.
Јас имав прилика да го разгледам редми про, и не ми се свиѓаше ништо кај него. Екранот тиње, како да гледаш 720p, острина 0. Камерата, мех, значително послаба од ми5, дизајнот од позади ми делува како пластичен да е, ептен ефтин филинг ми имаше. Ми5 е измислен за него. Поготово екранот и камерата 2-3 класи подобри.^
Redmi Pro е класа погоре од Redmi 4 Pro/Prime ако не се лажам.
Дуал камера, Олед екран.
"Подобар" нема, сѐ зависи од потребите на оној што ќе го користи.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Напротив,јас кога го видов Про-то мислев дека е 5ката не обраќајки внимание на големината на екранот.Јас имав прилика да го разгледам редми про, и не ми се свиѓаше ништо кај него. Екранот тиње, како да гледаш 720p, острина 0. Камерата, мех, значително послаба од ми5, дизајнот од позади ми делува како пластичен да е, ептен ефтин филинг ми имаше. Ми5 е измислен за него. Поготово екранот и камерата 2-3 класи подобри.
Додуша ова беше од Кина купен, али искусен човек од добри продавници купува. Како и да е едвај 2000 денари поефтино од тука. Тотално неисплатливо.
Јас би ја жртвувал батеријата и поголемиот екран за ми5, две класи подобар уред како целина.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Вкусови пријателЈас имав прилика да го разгледам редми про, и не ми се свиѓаше ништо кај него. Екранот тиње, како да гледаш 720p, острина 0. Камерата, мех, значително послаба од ми5, дизајнот од позади ми делува како пластичен да е, ептен ефтин филинг ми имаше. Ми5 е измислен за него. Поготово екранот и камерата 2-3 класи подобри.
Додуша ова беше од Кина купен, али искусен човек од добри продавници купува. Како и да е едвај 2000 денари поефтино од тука. Тотално неисплатливо.
Јас би ја жртвувал батеријата и поголемиот екран за ми5, две класи подобар уред како целина.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Момче, што толку се фативте за моментот што од друго место го земал па што прашал за совет, малку нападно беше....Мислам, многу коректно си постави прашање uwemi и многу поштено си одговори на одговорот што му го пратија...Малце, забегавте со Моментот, ти и Мак123pce.истово. Мејкер не е ОБВРЗАН да одговори и да даде помош ако уредот не е купен од кај него. Ова што дава типс анд трикс како да си ги решите проблемите со телефоните, е само на негова добра волја, ништо повеќе. Разберете ! Престанете да кукате овде зошто телефонот не ви работи како што треба и да го колнете да ви даде совет. Тие 1000 денари што ги плаќате кај него (не си ни толку ама ете) значат инстант совет и помош за било што со телефонот. Барем јас добив инстант помош од него кога имав потреба. Скржавиот повеќе плаќа на крајот (и кине повеќе нерви истотака.![]()
Нема тој ЕДЛ моде, немој ни да пробувашMomentalna sostojba na Note 4 , so toj Mar58 Build ja cedi baterijata nenormalno, bas radi ova treba da pravam apdejt na Romot da mu stavam nekoj Proveren Rom sto nema da cedi baterija vaka...?
Se spremam da go fleshnam preku EDL MODE posle toa ke vidime otkako ke stigne kodot ke mu otklucam bootloader i ke mu shibam TWRP.
Погледнете го атачментот 51050
Момче, што толку се фативте за моментот што од друго место го земал па што прашал за совет, малку нападно беше....Мислам, многу коректно си постави прашање uwemi и многу поштено си одговори на одговорот што му го пратија...Малце, забегавте со Моментот, ти и Мак123pce.Не за друго, туку убав тек си имаше муабетот, постовите си се плетеа и одеднаш се навраќаме за ситница што уопште не беше со некаков дискурс..а и малку бекап за другарчето наше
Суљо ти е македонско гледање на bouffon (fr) кога прави/портува/модифицира оригинален софтвер, кој нема дигитален клуч да го отпакува/спакува за да си додаде по потреба апликации, скрипти и др. со некоја одредена цел, а се со идеја на тој телефон да има Play Services за да работи Play Store. Со тоа го „лаже“ Ми за да не го третира тој телефон серверот, пошто ако му пушти апдејт веќе нема да се подигне, и оди во канта. И ред други суљовски работиНего, друго ми беше прашањетоСуљо ROM , капирам дека е нешто во фазон=тапа ром, ме интересира од каде името? Зошто баш Суљо?
Тоа беше карактер од Дизни World, така?
Телефонот треба да биде исклучен, нема фастбут тука.. Расчитај малце на en.miui.com@the_maker
Фала на информациа, преку Sp Tools се влегува на телефонот во Фастбут се селктира кој ром сакаш да инсталираш и то е то ?
Пред тоа да инсталирам сите потребни дривери на ПЦ"to за ксиаоми исто така и МиФлеш
Не се летај друже. Сите стабилни ромови за ноте 4 немаат дип слип функција во нив, за 3г СИМ картичка. Ако имаш стара СИМ оди кај операторот и земи нова (не мора да имаш 4г пакет само треба СИМ картичката да биде 4г enabled). Затоа и ти се цеди батеријата. Јас лично не стигам да отидам ама гледам сите викаат така се решава проблемот...Momentalna sostojba na Note 4 , so toj Mar58 Build ja cedi baterijata nenormalno, bas radi ova treba da pravam apdejt na Romot da mu stavam nekoj Proveren Rom sto nema da cedi baterija vaka...?
Se spremam da go fleshnam preku EDL MODE posle toa ke vidime otkako ke stigne kodot ke mu otklucam bootloader i ke mu shibam TWRP.
Погледнете го атачментот 51050
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден