petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.498
- 2.949
Има шмек на комодоре и електричен шпорет од кончар од 80тите.
me like
Има шмек на комодоре и електричен шпорет од кончар од 80тите.
Благодарам.Со здравје да се користи, супер тастатура!
До МК ја шипна? Колку те царинеа и дали имаше некои потешкотии? За колку време ти стаса?
Благодарам.
Да, од Амазон до Македонија ја доставуваат. Ме зачуди.
Царина немаше да отидам до пошта и да платам туку на страната си е израчунато тоа и платено од нивна страна: 100$ беше тастатурата, 31$ во шипинг и давачки. Стигна за 13 дена, искрено доста брзо. Не знам дали можам да се вратам на Алиекспрес после ова...
Погледнете го атачментот 136209
EDIT: Имаше доста зезање со нашиот UPS: мора да скенираш документи, да пополнуваш документи, скенирање... Само ова беше проблематично од целото искуство.
Дали воопшто имаше дополнителни трошоци према нашиот UPS?
за тие пари одличен избор - со толку се зима асален TKL board со кејс само. Дефинитивно одличен дил со оглед на тоа дека е и hotswap, така да можеш и да си менуваш свичеви доколку не ти се допаѓаат тие што доаѓаат со неа.Некое мислење за тастатурава што е на промоција на Gjirafa - Black&Gold 3098B Plus | Akko Official Global Site
Стварно сум нуб за механички тастатури а ми одговара ценава и тоа што има можност и за безжична конекција.
SteelSeries само, нема промашај. Да немав GMMK би ја зел оваа Апекс 9 без многу размислување.
gamakay.com
ова е твојата? баш убаво изгледа!
Моментално ми работи на кабел, баш ќе ја пробам на 2.4GHz како ќе работи за гејминг. Да обратим пажња на лаг дали има, нели?Ај баш пробај како е со гејминг, гледам оваа работи и на 2.4GHz. Оние на Блутут доста ги хејтаат, без разлика на марката и цената...
Кои свичеви ги имаа оваа, не успеав да видам на линков.
Гејмав малу цс2, бателфилд 5, супер беше, немаше никаков лаг, ништо..најнормлано си работи тастатурчетоАј баш пробај како е со гејминг, гледам оваа работи и на 2.4GHz. Оние на Блутут доста ги хејтаат, без разлика на марката и цената...
Кои свичеви ги имаа оваа, не успеав да видам на линков.
attackshark.com
Истата ја имам он по моја препорака ја земаНа еден чекор сум од купување на тастатурава @Joco Ilievski
Еве и линкче од официјалниот сајт:
![]()
ATTACK SHARK K86 Wireless Mechanical Keyboard
Keyboard features with 75% layout, tri-mode connection, a smart TFT color display, and stunning RGB. Experience comfort and customization for immersive gaming.attackshark.com
Не можам да најдам подобра со параметрите што ми требаат (TKL, wireless, 2.4Ghz, со добри свичеви, RGB) за нешто слично на ценава. 2900 е на Али, тебе колку те фати кога ја порача?
Идејата ми е да отидам на се безжично (тастатура, маус и слушалки)...
Мене ме фати 3300 денари кога ја порачав пред месец дена...На еден чекор сум од купување на тастатурава @Joco Ilievski
Еве и линкче од официјалниот сајт:
![]()
ATTACK SHARK K86 Wireless Mechanical Keyboard
Keyboard features with 75% layout, tri-mode connection, a smart TFT color display, and stunning RGB. Experience comfort and customization for immersive gaming.attackshark.com
Не можам да најдам подобра со параметрите што ми требаат (TKL, wireless, 2.4Ghz, со добри свичеви, RGB) за нешто слично на ценава. 2900 е на Али, тебе колку те фати кога ја порача?
Идејата ми е да отидам на се безжично (тастатура, маус и слушалки)...
Колку плати за достава/царина некои додатни трошоци? Иначе тастатурата личи многу интересноТаа е, супер тастатурче за малку пари![]()
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден