Keychron C2 (или C1 ако преферираш TKL), препорака од мене.Дечки препорака за brown switches тастатура, буџет до кај 5000 ама да биде од некоја од нашиве продавници.
Сега ја отворив C1, би сакал TKL па и помала. Дали има опција во нексио да се проба тастатурата ако знаеш?Keychron C2 (или C1 ако преферираш TKL), препорака од мене.
Ја користам веќе неколку години за секојдневна работа, куцање и гејминг. Одлична е.
За тие пари мислам дека Keychron најмногу работа ќе ти заврши. Покрај Нексио, имаш Keychron во Anhoch.
Пробај најди Redragon некоја вакаДечки препорака за brown switches тастатура, буџет до кај 5000 ама да биде од некоја од нашиве продавници.
Секогаш кога сум сакал да пробам тастатура дечките таму биле повеќе од фер и ми отвориле ако треба да пробам.Сега ја отворив C1, би сакал TKL па и помала. Дали има опција во нексио да се проба тастатурата ако знаеш?
Фала ти на препораката
Malku nad budzetСекогаш кога сум сакал да пробам тастатура дечките таму биле повеќе од фер и ми отвориле ако треба да пробам.
Би рекол дека може да се проба.
So brown switches ako se bara togashMalku nad budzet
Vo budzet
ASUS ROG Falchion Ace 65% compact gaming keyboard with pre-lubed ROG NX mechanical switches with ROG
Сетек | Сè од техникаsetec.mk
Sega vidov deka sakash brown switches pa pravam mala izmena Probaj ja keychronot so red iako ne se kafeni spored mene za cenata e predobra tastatura i rog imam slushano dobri raboti i za cenata si e tastatura na mesto
Конечно после месеци чекање, Keychron Q1 Max!
Q1 ми беше омилена тастатура, зошто беше топ квалитет за парите, одлична изработка, тамам форм фактор каков што ми треба и достапна, да не мора да се зезам со груп бајс и таквимити работи, стар сум за тоа.
Q1 max само додаде bt и 2.4 бежична конекција, како и мали твикчиња тек тук (decoupling меѓу горниот и долниот дел со гумици за да не модуваме сами), подобар падинг и звук.
Ја набавив од Нексио (мислам имаат уште на лагер) за околу 250 европејски копекси.
Дојде со Gateron Jupiter Brown, што звучат многу добро ама ги сменав со Kailh Box White, пошто нема подобри свичеви на планетава.
Капачињата се Akko ASA Midnight.
Погледнете го атачментот 140243
Ќе мора да те прашам за линк за капачињава бидејќи закон се! Обожавам се поврзано со Miami Vice/Vice City, 80ти и тој vibe...
Одличен филџан, ептен пријатен порцелан.Конечно после месеци чекање, Keychron Q1 Max!
Q1 ми беше омилена тастатура, зошто беше топ квалитет за парите, одлична изработка, тамам форм фактор каков што ми треба и достапна, да не мора да се зезам со груп бајс и таквимити работи, стар сум за тоа.
Q1 max само додаде bt и 2.4 бежична конекција, како и мали твикчиња тек тук (decoupling меѓу горниот и долниот дел со гумици за да не модуваме сами), подобар падинг и звук.
Ја набавив од Нексио (мислам имаат уште на лагер) за околу 250 европејски копекси.
Дојде со Gateron Jupiter Brown, што звучат многу добро ама ги сменав со Kailh Box White, пошто нема подобри свичеви на планетава.
Капачињата се Akko ASA Midnight.
Погледнете го атачментот 140243
Одличен филџан, ептен пријатен порцелан.
А и тастатурава не ти е лоша
Како ти се свиѓа? Оваа е таа со екран кај стрелките?И конечно готова
Ajazz AK820 Pro со custom капачиња нарачани од AliExpress.
Како ти се свиѓа? Оваа е таа со екран кај стрелките?
Се мислам дали да ја сменам Редрагон ТКЛ што ја имам со 75%, оваа ми е при врвот на листата моментално. Ми се допаѓаат раздвоените стрелки, ама не знам како би се снашол без End копче на главниот layer.
Одлично, скоро сигурно ќе ја земам.Засега сум презадоволен, 75% ми се онака перфект формат и нема да сменам.
Копчињата се најмал проблем, можеш да направиш re-map преку софтверот. Да речеме дека не ти треба Home копчето, можеш таму да го сетираш да ти биде End.
Претпоставувам после би сменил капачиња така што ако ептен ти треба End копче, на овој начин ќе го имаш.
Ако скроз не ти одговара, тогаш барај друга тастатура, имаш многу избор на Epomaker -> EPOMAKER Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Keychron V серија?Предлог за добра mac-compatible тастатура? Сакам да купам тастатура со Mac лајоут, како оние што ги произведува keychron. Барам нешто со среден буџет, околу (по можност под 100 евра) и би било убаво да е wireless. Некои препораки?
Не знам дали си видел ама направија и баш Мек верзии скоро, Б1 и Б6. Е сега не знам дали и по европските Keychron страни ги има, можеби Нексио да ги прашаш да ја нарачаат. Исто колку што можам да видам, немаат таков ISO распоред со тој чудниот ентер и Романски распоред на копчињата.Предлог за добра mac-compatible тастатура? Сакам да купам тастатура со Mac лајоут, како оние што ги произведува keychron. Барам нешто со среден буџет, околу (по можност под 100 евра) и би било убаво да е wireless. Некои препораки?
Ауууу, сине, па ти се бодеш!Неколку слики од мојата скорашна зависност. Боље хероин да брцав.
Сите се лубед и трипл тејп модед.
Погледнете го атачментот 140770Погледнете го атачментот 140771Погледнете го атачментот 140772Погледнете го атачментот 140773Погледнете го атачментот 140774
Браво. Од каде ги зема овие keycaps ?Неколку слики од мојата скорашна зависност. Боље хероин да брцав.
Сите се лубед и трипл тејп модед.
Погледнете го атачментот 140771
Site se od Ali, nekoi korejski shopsБраво. Од каде ги зема овие keycaps ?