На [email protected] праќате фактури за царинење?
Во враќаат на мејлот или само го читаат и да чекам да се смени статус?
Да, на тој мајл. Само го читаат, обично за 2 до 3 дена ја ослободуваат пратката.На [email protected] праќате фактури за царинење?
препорачливо се што праќаш во пдф да го скоцкаш .. и стави го бројчето во subject, и не враќаат на мејл, ќе си чекаш статус кога ќе ја препрататНа [email protected] праќате фактури за царинење?
Мое искуство од пред Недела дена ,пратка од Алиекспрес..Следам дека пратката е дојдена и недостасува фактура.Веднаш на мејл,праќаш,тоа што поседуваш..и тоа го бараат..скриншот,фактура или банкарски извод или скрин од платено на тој производ(банка,али).На [email protected] праќате фактури за царинење?
Мое искуство од пред Недела дена ,пратка од Алиекспрес..Следам дека пратката е дојдена и недостасува фактура.Веднаш на мејл,праќаш,тоа што поседуваш..и тоа го бараат..скриншот,фактура или банкарски извод или скрин од платено на тој производ(банка,али).
Тоа беше во Петок(почеток на викенд).Во Вторник,заедно со писмото нивно ,добив и картонче да си го подигнам производто,нормално и плаќање на давачки.Од тоа побрзо нема!
Хммм, нешто чудно се случва со поштава...Сабајле пуштив на емаил. Во 17:00 веќе смени статус дека пуштена за испорака.
Изненаден од брзата услуга.
Браво
Bozee gospode site postari kje im dadat otkaz. Kaj mene, na reon 97, vekje godina ipol ne mozat da najdat postar. Za sekoja e*ana pratka moram sam da si proveruvam i da odam pozadi zeleznicka da mi ja baraat. Sramota! ...Barem i mene vaka da me izvestuvaat.Subject: Re: Tri pratki od 13 april se vo DostavaOTK 1000
Почитуван,
Вашите пратки се во пошта Карпош и доколку сте во можност можете да ги подигнете од поштата, бидејки на дадениот реон нема пошторазнесувач.
Поздрав,
Mislam deka treba da cekas da smeni status Skopje IO 1000. No, mi se ima sluceno i koga e na Skopje IO 1003 ednas da mi ja dadat, a drug pat da mi kazat deka e vo vrekja i deka treba da cekam da smeni status. Najubavo odi prasaj si. Inaku i jas imam dve na Skopje IO 1003, od sto ne mi se ceka, ne mi se ni odi da prasam dali se tamu ili ne.Јас имам 2 пратки со статус Skopje IO 1003, Vo Posta
стојат вака повеќе од месец треба да одам лично да ги барам?
Јас им пишав, они ништо не ме известија. Исак наводно го избркале а новиот си дал отказ. Прељубезната Кате од Пошта Карпош ми рече дека е океј да проверувам од време на време што добиле и ми даде четири пратки (тотал околу 12 евра хахаха).Bozee gospode site postari kje im dadat otkaz. Kaj mene, na reon 97, vekje godina ipol ne mozat da najdat postar. Za sekoja e*ana pratka moram sam da si proveruvam i da odam pozadi zeleznicka da mi ja baraat. Sramota! ...Barem i mene vaka da me izvestuvaat.
*baim takvoto. 21 vek e! Na Mesecinata se kacija lugjeto oni postarite ne mozat da gi platat. Sramota. Mnogu reoni se bez postari, za zal, barem neka ja propadnat pobrzo pa mozda toj sto kje ja kupi kje ja opravi.Јас им пишав, они ништо не ме известија. Исак наводно го избркале а новиот си дал отказ. Прељубезната Кате од Пошта Карпош ми рече дека е океј да проверувам од време на време што добиле и ми даде четири пратки (тотал околу 12 евра хахаха).
Демек само тоа не чини во*baim takvoto. 21 vek e! Na Mesecinata se kacija lugjeto oni postarite ne mozat da gi platat. Sramota. Mnogu reoni se bez postari, za zal, barem neka ja propadnat pobrzo pa mozda toj sto kje ja kupi kje ja opravi.
Да. Мене сега таму ми стигаат и од таму ги подигам.Пошта 1114 е кај Нова Македонија?
И јас имам неколку пратки од ист датум. Дефинитивно се стигнати кај нас, ама не ги распределуваат.Некој со слична ситуација или идентично време?
Ист термин на испраќање од Латвија, едната е стигната а другата ја нема.Погледнете го атачментот 113927
Некој со слична ситуација или идентично време?
Ист термин на испраќање од Латвија, едната е стигната а другата ја нема.
Јас 14 дена правам - абе ова порачувањево многу лошо било за нерви ? Да полуди човек/ Проверувам секој пола саатШест пратки имам со датуми од први, втори и петти мај како излегле од Латвија и уште ги немам пратките. 100ти ден више ги чекам.....
Јас 14 дена правам - абе ова порачувањево многу лошо било за нерви ? Да полуди човек/ Проверувам секој пола саат
Ти месец ипол дена што чекаш - не можам ни да замислам како ти е...![]()
Русите го ракетирале камионот.![]()
Разбира се.Vredi 150den da doplatis za da ne maltretiras nervi
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден