ХахахахаИмам еден „познајник“ што порача термометар од али го отпакува и во уста го стави... да си измери температура човекот.
Ако почне да кашла ќе ви кажам![]()

infracrven ili ko ovie zhivinive ?Имам еден „познајник“ што порача термометар од али го отпакува и во уста го стави... да си измери температура човекот.
Ако почне да кашла ќе ви кажам![]()
infracrven ili ko ovie zhivinive ?
Стигна пратката пратена на крај на Октомври. Девојката таму ги носеше пратките држејќи ги со 2 прста за ќош. Језиво :suprised:
Мене ми кажаа дека не може да се контактира со 1003, тоа е крајната/почетната влезно/излезна точка (каде што влегуваат и излегуваат од земјата), можеби на аеродром или на повеќе локации. „Дечко, не работат со странки“.
Инаку, последниов месец и мене ми стојат долго време на 1003, ама па одеднаш ќе стигнат, а тракингот не е сменет.
Ти дечко си се збунил нешто, дневната се расклапа.Е значи ти иде од инат да им нарачаш гарнитура за дневна од алиекспрес. Да им се расипе машината.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Ти дечко си се збунил нешто, дневната се расклапа.
Еве нешто поадекватно со фри шипинг.
#Aliexpress US $7,500.00 | Customized size and color mobile food truck mini bus food trailer food truck for sale
US $7,500.00 | Customized size and color mobile food truck mini bus food trailer food truck for saleПогледнете го атачментот 84009
На Македонски пошти е ова
Припази на заштитата. Ваљда ќе биде ок...Од Мк,пошта е уште пооскудно,повеќе инфо добиваме од странство,инаку еве ги и овдешните,само ова
Погледнете го атачментот 84028
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден