Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Колку досега имате заработено на интернет?

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Јас како што пишав најдов и работам, не е ништо сериозно ама со 4 часа работа дневно за 4 месеци заработив 1250 долари. Се надевам ќе го стигнам Extremex со тек на времето.

Ако не е тајна може да кажеш што работиш..... линкче

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Јас не сум програмер, ама си најдов работа според струката. Јас лично не сум задоволен од заработеното, ама се надевам на повеќе понатаму.

Па ги имаш спомнато сите страници за заработка на форумов како: Getafreelancer, guru, odesk, elance и ако бараш на google може да најдеш уште. Ако мислиш дека е лесно да заработиш во старт да ти кажам дека не е баш така. Ама се зависи од тебе колку ќе успееш. Добро е за искуство да пробаш и да имаш некој денар во џеб.:bravo:

lionChez

read-only
24 јануари 2009
6
1
za eden mesec 1000 $ na CPALead

cista zarabotuvacka... parite se podignati ..

samo 15 dena od mesecot imam raboteno

DigiSoft

Баниран/a
7 февруари 2008
63
7
What? Знам луѓе што прават 10х од таа цифра месечно и сe' е легално, 100% на интернет.

Значи брат ги читам твојве пораки по форумов и само се расфрлуваш со некој астрономски цифри а никаде НЕ КАЖА ни еден начин како ги заработуваш тие пари (со два збора)
Значи и тука се гледа она македонското како во канада македонците што се. Ако треба ќе те згази ама у канада МАКЕДОНЕЦОТ е последен што ќе ти помогне, пре црнец ќе ти понмогне.

Значи ок сваќам за заработки до кај 100 долари месечно ама цифрите што ти ги кажа ми се дури смешни и многу сум љубопитен да знам што тоа работиш да почнам и јас да се збогатам исто така.

krdzal

read-only
13 декември 2008
17
2
untitl1283298713.png

за 5 месеци од адсенсе

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
Фалаа и сајтот ти е супер.

Еве еден човек што поштено си кажа сајт и сума а не другиве јас 10.000’ јас 50.000 долари а како се заработени МУКЛА. Све бизнисмени еј.

vidi neso DigiSoft
jas licno sum sretnal luge koj zarabotuvaat sumi od 2-10k $ mesecno na internet ,no tie luge se bavat profesionalno so programiranje ,web design,graphic design i red drugi raboti so luge i firmi koj stvarno plakaat ,mozebi ne si zapoznat so ova dobro no proveri na www.elance.com kolku pari zarabotuvaat makedoncite pa ke vidis za kakvi sumi stanuva zbor :)
ne sakam da te navredam ,tuku da te upatam pa da sogledas i samiot za sto stanuva zbor :)
pozz daci92

DigiSoft

Баниран/a
7 февруари 2008
63
7
vidi neso DigiSoft
jas licno sum sretnal luge koj zarabotuvaat sumi od 2-10k $ mesecno na internet ,no tie luge se bavat profesionalno so programiranje ,web design,graphic design i red drugi raboti so luge i firmi koj stvarno plakaat ,mozebi ne si zapoznat so ova dobro no proveri na www.elance.com kolku pari zarabotuvaat makedoncite pa ke vidis za kakvi sumi stanuva zbor :)
ne sakam da te navredam ,tuku da te upatam pa da sogledas i samiot za sto stanuva zbor :)
pozz daci92

Ама чекај сега овдека мешаме баби и жаби. Не станува збор за правење пари со програмирање, дизајн итн итн тоа веќе јас не го рачундам за интернет заработка.

Зборот беше за заработка од реклами, адсенс, кликања, анкети и останати такви глупости.
Зошто еден куп се јавиа као демек од адсенсе зимале по 700 долари месечно.

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
da no ti ja fati cifrata na andrijeski ,znaci lugeto kako andrijeski se seriozni i rabotat so toa sto jas go navedov i ne mozes da go ponistis toa sto go kazal on ,zatoa sto se sto ide preku internet e internet zarabotka nezavisno dali e prodazba na delovi ,ili e pak prodazba na sliki i knigi ,seto toa e internet zarabotka ,a ne samo klikanje ,adsense itn .

DigiSoft

Баниран/a
7 февруари 2008
63
7
da no ti ja fati cifrata na andrijeski ,znaci lugeto kako andrijeski se seriozni i rabotat so toa sto jas go navedov i ne mozes da go ponistis toa sto go kazal on ,zatoa sto se sto ide preku internet e internet zarabotka nezavisno dali e prodazba na delovi ,ili e pak prodazba na sliki i knigi ,seto toa e internet zarabotka ,a ne samo klikanje ,adsense itn .

OK, sekoj si gleda razlicno na rabotite. :)
Ako e za programiranje, dizajn, web, itn itn mozam i vo skopjevo eden kup proekti da najdam.......
Tocno, kje bidam pomalku platen ama takvi raboti jas preferiram lice v lice.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно