Само што ја завршив за викенд, кратка е, ама ептен добраResident Evil 3
Како голем фан на хорор игрите од 90'.. Resident Evil серијалот е жив ,и со секоја игра наредна се подобри.. Конкретно Resident Evil 3 има супер графика,музика и приказна.
Голема штета за Silent Hill што нема искочено игра повеќе од 10години
Погледнете го атачментот 91746
Јако си ја возиш, топ се 2те игри![]()
Mafia Definitive Edition
postara igra , od koja ima i demo , Shadow of destiny , ili Shadow of memories ? Kako bese 1cd !
shadow of colossus?postara igra , od koja ima i demo , Shadow of destiny , ili Shadow of memories ? Kako bese 1cd !
shadow of destiny , ako ne mozes da ja najdes.ke ti.ja uploaxiram utre
Shadow of Destiny ,
ооооо не гу дирај работу, оваа веројатно ми оставила белег потсвесно зашто сум ја играл на 8-9 години. Атмосфера, музика, комбат/комбоа различни со разни оружја, сечење на парчиња, крвови на сите страни. Добро остарела играва и сега би можел да ја играм.Spambot ?
И видов, кога се крена шестиот печат. И, ете, настана голем земјотрес, и сонцето стана црно како вреќа од кострет, и месечината стана како крв
View: https://www.youtube.com/watch?v=36pFj5w-mu4
Сега само што ја избришав,срање невидено.Ја кракнаа Death Stranding ама бара 1903 и понов Win10 (или со некој печ и на 1809 иде).
А ја што сум на 1607 LTSB можам да се сликам. Перфектна верзија е ова на Win 10, работи ко саат и ич неам желба да одам нагоре.
Не знам дали привремено да стаам понов Win само ради играва.
Ја играл некој? Вреди да се ебаам ради неа?
Сега само што ја избришав,срање невидено.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk