Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Какви гејмери сте?

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.479
5.584
Играм исклучиво FPS игри. Само такви ме привлекуваат. Омилени ми се S.T.A.L.K.E.R. и Crysis.

gremlin

Octogenarian/2
18 октомври 2009
2.930
2.522
Скопје
gremlin's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 9600X
Motherboard
Gigabyte B850 Gaming Wifi6
Storage
WD SN850X 1TB
PSU
750W NZXT CX
RAM
32GB Kingston Renegade 6000Mhz CL30
Video card
Gigabyte RX 9070 16GB Gaming OC (3100Mhz, 240W+10%, -100mv, +400 core)
Case
CM H500 ARGB
Mouse
Logitech G703
Keyboard
SteelSeries TKL
Audio
Realtek
Monitor
27" Mi 2K 165Hz
OS
Windows 11 Pro 64Bit
Kaj mene zavisi kakov "mood" ke me fati obicno igram ili strategii ili FPS! Od strategii odamna ja igrav starcraft (osobeno broodwar) i read alert, no strarcraft e igra koja bukvalno NIKOGAS nema da mi zdosadi i povremeno igrame ponekoja partija so drugari, istotaka i homeworld vredi da se spomne kako top 3D strategija! Od ponovite strategii Company of Heroes e definitivno igra koja seuste i nema ramna ... of FPS najmnogu sum igral Battlefield2 koja najmnogu me privlece radi moznosta da se igra online so duri 64 igraci i odlicnite audio efekti so perfektno 3D pozicioniranje! No skoro site ponovi FPS sum gi probal (najmnogu radi da vidam grafikata kakva e) no od niv vo posledno vreme sto navistina sum igral e Dead Space!

Zeratul

hello world
30 ноември 2008
242
29
Листата е долга... ама од тие што вреди да се спомнат
1. Starcraft - онлајн и лан, не знам колку саати сум поминал на таа игра, сигурно над две години активно играње;
2. Warcraft 3 - онлајн и лан, активно околу 2 години, сега само DoTA;
3. Enemy territory - онлајн и лан, активно околу година и пол;
4. Lineage II - над две години активно на оригинален сервер, плус година две на пиратски;
5. WOW EU - година и пол активно на оригинален сервер;

Од single player, листата би била навистина долга, а доста сум изиграл и од овие F2P MMORPG's, кои воглавно не ги бива... Моментално играм максимум 3-4 часа дневно, а рекордот на нон стоп играње ми е сигурно над 40тина часа.

PilGriM

user
18 октомври 2008
1.513
534
Skopje
Се од Half Life серијалот, а и се друго од Valve (ги имам сите легални преку Steam).
Последниве 5-6 години сум FPS играч, а пред тоа Heroes (2, 3, 4, 5).

^Predator

hello world
12 март 2008
293
18
Дефинитивно најмногу време имам отепано дури да ги извртам сите делови на Heroes 3(The Restoration of Erathia, Armageddon's Blade и The Shadow of Death). И до ден денес ја играм играва, коа сакам 5-6 саата да се релаксирам. :D Почетокот на гејмерството ми беше со Age of Empires II, StarCraft и War Craft II. Инаку во делот за фалање, имам земено 1 место во DotA Allstar на турнир во Кавадарци :cool:

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Бравос :D инаку ја незнам ништо во врска со дота и тие чуда. Мене први игри ми беа Street Legal Racing Redline и 18 Wheels of Steel Across America. Прилично нуб игри ама беа добри на времето. Поздрав :D
@Pilgrim случано да не ја имаш Gmod онлајн играно?

PilGriM

user
18 октомври 2008
1.513
534
Skopje
Знам многу добро што е Gmod, го прататм стрипот HLComic ама никогаш до сега не сум имал прилика да си поиграм малце со него :(

Komedijant

Баниран/a
15 февруари 2010
6
0
јас сум ардкор гејмер. Ги има свртено сите најнови игрици од 2007 па навака

Најдобра графика = Crysis/ Warhead
Најмногу играна = CS 1.6 & CoD4 Multiplayer

Кој сака одма нека каже во CS и во COD4 да видам колку е про ...

Unknown

read-only
8 февруари 2010
29
0
Just Pro Gamer! :) На стеам имам 8 игри од кои во последно време почнав CSS да го играм!

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.059
14.150
Мои најомилени игри:

1. Assasin's Creed
2. Neverwinter Nights 2
3. Mass Effect
4. Oblivion
5. The Longest Journey: Dreamfall
6. Pirates
7. Bioshock
8. Warcraft I
9. Alone in the Dark I (антика)

BTW никогаш онлајн. Сингл, и тоа најчесто поради немање време со cheats.

Со нетрпение очекувам да ги играм Dragon's Age, Mass Effect 2 и Assasins Creed 2, само да набацам нова графичка. Наскоро хе, хе... :D

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Јас играм онлајн додека не го пројдам лимитот (највеќе една недела :D) а после офлајн ретко играм

NetworX

lurker
3 мај 2009
959
46
Моментално:

1. CS 1.6
2. Race Driver GRID
3. COD Modern Warfare 2
4. Prototype
5. Track Mania
а тоа колку време играм... пааа незнам колку ќе ми се игра толку, некогаш знам да забегам :))

mladenc0

read-only
16 декември 2009
5
0
Да биде кобен денот кога другарите (3то одделение бевме) ми рекоја дојди со нас ќе одиме на компјутери. Тогаш првпат заиграв кантер (пред добри 10тина години). Ама за кантеро изгубив интерес кога почнавме да играме цело друштво Diablo II, Red Alert...До ден денес играм Diablo, новата Red Alert ја зедов од ко излезе, ја отпревртив и толку и беше векот.
Иначе имам доста време потрошено на Heroes III и Heroes V. За Oblivion IV Elder Scrolls предоцна ја прочитав рецензијата во Ентер во која пишуваше дека не е препорачлива ако имате фамилија, жена, деца, училиште :D
Моментално како шо реков играм Diablo II Lod 1.12 online и Football Manager 2010. Се разбира, во исчекување сум на Diablo III:D

iq1

hello world
20 јануари 2010
173
4
Igrav WoW i uspeav da ja izbrisam :). Sini6a, WoW e ekstra igra, ama gledaj da ne se zaglavis mnogu. Mnogu zaludno trosenje vreme (od iskustvo ti kazuvam) :) No hard feelings za site sto ne mislat kako mene. :)

Inaku momentalno ja igram po 2 pat Gothic 3 :)

boro1

user
13 август 2009
1.818
1.633
Дефинитивно листата оди вака:

1. Call of Duty 4: Modern Warefare MP

и тешко дека нешто друго ќе дојде на врвот :LOL:
Голем фан сум на FPS игри, и секако на тркачки игри ( NFS )

ин гаме ник: [ETM]Logo или Logo

dulemk

user
11 јануари 2008
1.049
53
Слабо сега, извадија продолжението на dragon age и тоа сега го цепкам.

18 март 2010
10
0
Скопје
dribbble.com
Каранфилов's setup  
Processor & Cooler
Core i5
RAM
Kingston
Video card
Intel HD Graphics 3000
Case
HP
Mouse
Logitech бејзик
Audio
SRS
Monitor
Репариран Sony на HP
OS
Windows 10
Што игри играш на ајфон?

Dungeon Hunter - многу добра RPG.

899071.jpg

Brothers in Arms 2 - Global Front - У стилу на N.O.V.A

bia2-5.jpg

мада мислам дека N.O.V.A e најбољи first-shooter досега направена за iPhone.

nova-iphone-3gs.jpg

исто и доста заразно игриче Bridge Odyssey.

mzl.koviulun.480x480-75.jpg

Тие ми се така на агендата :rolleyes:

dulemk

user
11 јануари 2008
1.049
53
За симбианциве нема вака асална rpg ирра за занимација, да имаше ко Dungeon Hunter топ ќе беше.

18 март 2010
10
0
Скопје
dribbble.com
Каранфилов's setup  
Processor & Cooler
Core i5
RAM
Kingston
Video card
Intel HD Graphics 3000
Case
HP
Mouse
Logitech бејзик
Audio
SRS
Monitor
Репариран Sony на HP
OS
Windows 10
Мислам нејќам ни да помислам да ја споредам Аватар на iPhone со Симбиан.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно