Maxtor
Gaining Experience
- 22 април 2012
- 86
- 163
супер изглеа, ам не ти е вишак тој горе напред вентилаторот? ти шмука вака тој од напред што се мачи да бутка .. се такмичи со CPU вентилатор-отФала на инфо, ќе пробам. Нема слика зошто не гледаше, стои како датотека немам опција за цела/мала како преходно што беше, не сфаќам зошто. Побарав да го избришат мислењето.
Ај вака сега, очигледно не можам да најдам опција датотеката да се смени во целосна слика преку прикачување на форум.
IMG_20200626_133627 by Naughtius Maximus, on Flickr
Тешко дека ќе најш соодветна големина. Купи најефтин мауспад соодветен по боја и текстура на гума, исечи го по димензија на отворот + додатни 0.7cm од страна и стави 0.7 двојна трака/лепак по форма. Аку имаш вишок уште подобро. До 3mm е прифатливо, аку е подебел тогаш исечи исто ко погоре, само од околу (сите страни) ќе го засечиш на пола по дебелина, а 0.5cm длабина и така стави го во отворот. Исечи ја гумата на средина по желба.Од кај може да се нарачаат вакви rubber grommets по димензија? На али слабо дава резултати а би земал еден сет за Matrexx 55.
Погледнете го атачментот 90328
Предниот внес-вентилатор и тој што го спомна се поврзани на графичката (се гледа на сликата) и се уклучуваат само кога има потреба (GPU temp). Ептен ретко се вклучуваат. Долниот внес (директно на GPU), задниот и горе-вториот за излез се на Auto/Non-Stop.супер изглеа, ам не ти е вишак тој горе напред вентилаторот? ти шмука вака тој од напред што се мачи да бутка .. се такмичи со CPU вентилатор-от
Ти фали една бела 1060ка од Asus сега, таман и мал upgradeSuccessful фарбање на куќиштето во мат бела.
Фарбано со мат бел спреј.
Планирав да ја фарбам и 1050кава, ама ми снема спреј, и после не ми текнало да купим.Ти фали една бела 1060ка од Asus сега, таман и мал upgrade
![]()
далечинското е за контролирање на кулерите од куќиштетоТие белите каблиња што идат до MB и до GPU да бидат црни ќе биде топ.
btw што далечинско е тоа во најлончето?
Koj model e ovoa?Малку есенско чистење додека воздухот е почист![]()
GLUPLAND напишал ахахаха легендо.само за "романтики"... red as Liverpool...
се мислев за North Glupland ама си велам НЕМА ШАНСА јас сум ПАТРИОТ...GLUPLAND напишал ахахаха легендо.
Eurocom Tornado F5 модел од 2016год. i7 7700k GTX 1070Koj model e ovoa?