Аквариус08
read-only
- 20 јули 2021
- 28
- 27
Фала другарАко не се лажам, во Хубо гледав вакви едно време, е сега тие беа за алат, не знам за која намена ти е тебе. Најдобро да тркнеш да видиш.
Фала другарАко не се лажам, во Хубо гледав вакви едно време, е сега тие беа за алат, не знам за која намена ти е тебе. Најдобро да тркнеш да видиш.
Колкава количина? Јас имам останато некои 800 грама, можам да ти ги дадам.Некој да не налетал некаде на перли за одвлажнување од силициум диоксид (desiccant silica beads) како тие во кондури што ги ставаат? Ми треба поголема количина.
Колкава количина? Јас имам останато некои 800 грама, можам да ти ги дадам.
Тука. Имам земено на двапати.Каде да најдам вакви за вентилатори?
и јас земав од таму, не се Ноктуа ама вршат работаТука. Имам земено на двапати.
www.instagram.com
Сервис Македонија. Јави се, наоѓаат деловиВакви ногарки за Самсунг тв ?Погледнете го атачментот 155513
Вакви не знам ама филипс и филипс Wiz имаш во Винт, на Варшавска, во Тафталиџе, близу Ѓорѓи. Тие продаваат цела гама на Филипс осветлување. Wiz имаш смарт сијалици за 900 денари парче.Знае некој овакви сијалици кајшто можеш да смениш боја кај нас? Идеално од Philips/Osram наместо некој шкарт бренд како што гледам по LED маркетиве
Погледнете го атачментот 155608
Фала ќе проверам деновиве баш, уште боље ако може со wifi или како работи да се мести, ми се расипа стара LED што беше одамна не гледам нигде ист модел и сега никако да погодам која боја и јачина ми одговара во собава... Hue личат идеални за оваВакви не знам ама филипс и филипс Wiz имаш во Винт, на Варшавска, во Тафталиџе, близу Ѓорѓи. Тие продаваат цела гама на Филипс осветлување. Wiz имаш смарт сијалици за 900 денари парче.
Фала ќе проверам деновиве баш, уште боље ако може со wifi или како работи да се мести, ми се расипа стара LED што беше одамна не гледам нигде ист модел и сега никако да погодам која боја и јачина ми одговара во собава... Hue личат идеални за ова
Hue е и повеќе од што велиш дека ти треба, ама внимавај да не паднеш во таа дупка, длабока е и опаснаФала ќе проверам деновиве баш, уште боље ако може со wifi или како работи да се мести, ми се расипа стара LED што беше одамна не гледам нигде ист модел и сега никако да погодам која боја и јачина ми одговара во собава... Hue личат идеални за ова
Си проверил во Анхоч: https://www.anhoch.com/categories/s...kOnly=1&sort=priceHighToLow&perPage=30&page=1Kade moze da najdam sd card high endurance kako samsung ili kingston?
Ок.Samo vo anhoch ima samsung pro endurance 126, na dr mesto ne pronajdov.
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден