Батерија за OnePlus 9 pro? По али се 13тина долари ама со 47 долари транспорт (значи користат дхл и сл. т.е. ќе ме изгорат уште 3000 ден дхл трошоци..)
Среќа си имаш хехе, мене ме одраја 50€ плус на батерија за лаптоп (како што имаше ти претпоставено погоре).ми стигна за 1+ во Октомври 2025, без дополнителни трошоциSecurity Measure | eBay
www.ebay.com
не ги збори, ги враќам назад - не планирам да се замарам со рекетари а и краго испадна солидна опција така да освен Тему сите други нарачки одат во ГерманијаСреќа си имаш хехе, мене ме одраја 50€ плус на батерија за лаптоп (како што имаше ти претпоставено погоре).
Јас од AliExpress порачав.Кај може да се најде лепак од типот на Т-7000, B-7000, H-9000. Сите се користат во монтажа на дисплеји на телефон, во Мегамобил немаат на лагер.
На зелен пазар имам видено, на тезгите со секакви дрангулии.Кај може да се најде лепак од типот на Т-7000, B-7000, H-9000. Сите се користат во монтажа на дисплеји на телефон, во Мегамобил немаат на лагер.
Имам и ја порачано од али ама додека стигне...Јас од AliExpress порачав.
Да баш разгледав дека eneloop ги фалат повеќе од филипс, ќе земам тоа + полначот од анхоч деновиве, фала за одговор како и дае@thexfiles125 Мора да биде филипс баКтеријата?
Зошто не земеш Sanyo/Panasonic Eneloop Pro 2500 mAh???
Дури и обичните Sanyo/Panasonic Eneloop 2100 mAh се подобар избор од Pro верзијата.
Имаш и нивен полнач.
Барај по продавниците за фотографска опрема.
BTW Eneloop се сметаат за едни од најквалитетните NiMH батерии. Оригиналните се прават само во една фабрика FDK во Јапонија веќе подолго од 20 години....
Совет кој вреди за сите пари: Пред да купиш батерии, провери ја датата кога се направени. Од таа дата до моментот на купување не треба да биде период подолг од 6 месеци. Не ги слушај продавачите, тие ќе ти сложат приказни дека тоа нема врска, дека се LSD батериите (Low self Discharge) и така натаму...
А ако патот те однесе во Икеа, имаш таму LADDA од 2450 mAh со непобедива цена (на интернет се наоѓаат информации дека се тоа Eneloop ребрендирани батерии најверојатно од претходната генерација)
Што му фали на Eneloop полначот штом толку го преферираш филипс? Ајде малку прочитај на интернет, провери ги моделите на полначи, па одлучи... Еве ти препорака: Panasonic Eneloop SmartPlus Charger K-KJ55MCD40E AA/AAA NI-MH Batteries (1.5 Hours) или овој: Maha Powerex MH-C9000 PRO battery charger. Пред години Maha беа најдобрите на свет полначи...Да баш разгледав дека eneloop ги фалат повеќе од филипс, ќе земам тоа + полначот од анхоч деновиве, фала за одговор како и дае
Знае некој најдобра опција да купам батерии + полнач со поголем капацитет на батериите? Сакам 2600 MaH philips AA батерии, но полначот за philips од анхоч доаѓа со 1000 mah батерии, немам користено батерии на полнење па не знам, дали било кој понач може да ги полни овие 2600 mah philips исто добро како нивниот или?
Пошто на пазарот има и литиумски АА и ААА батерии, јас би одел со нив, секако дека е подобра опција од NiMH.
Дали знае некој кај може да се најде Strix Halo 128GB RAM mini pc, не е битно кој производител е.
З`ш бе?Премногу сум параноичен да чувам многу литиум дома.
За Xbox контролер ми е главно, имам и play and charge kit она што е но ми се смачи зошто долго време се полни, не ми кажува кога е полно на PC, и брзо се троши, слушам дека со 2400+ mah AA трае со недели и може да имаш секад резерва сет ако имаш 4, поддржува 1.5V, иначе не дека му фали, само не знаев кои брендови се добри кои не... сега гледам дека Panasonic се подобри него филипс во оваШто му фали на Eneloop полначот штом толку го преферираш филипс? Ајде малку прочитај на интернет, провери ги моделите на полначи, па одлучи... Еве ти препорака: Panasonic Eneloop SmartPlus Charger K-KJ55MCD40E AA/AAA NI-MH Batteries (1.5 Hours) или овој: Maha Powerex MH-C9000 PRO battery charger. Пред години Maha беа најдобрите на свет полначи...
Знаеш дека NiMH батериите имаат напон од 1.2 V за разлика од алкалните и обичните батерии кои имаат 1.5 V?
Ќе можеш да ги користиш на уредот за кој ги купуваш? Односно дали уредот подржува 1.2 V батерии?
Го зедов овој од анхоч пред неколку дена, не е којзнае колку стабилен заради ротирачкиот дел, иначе ок е брка работа не го чепкам многу лаптопот , ми треба само за да стои на биро на повисоко нивоКаде да најдам добар држач за лаптопот? Би сакал да не e фиксен, туку нешто вакво
Погледнете го атачментот 160915
Видов во Анхоч има нешто ама барам и препорака од некој со искуство![]()
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 100x110x26mm, adj.angle 15deg, max.1.5KG, WBBA02
540,00 ден
SSD M.2 256GB KINGFAST F8N NVMe , 1.988/1.522MB/, KF2321DCS25BF-256
3.370,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден