FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.594
- 19.315
Е добро де.....QUOTE]
![]()
И јас имам право да одвалам
Е добро де.....QUOTE]
![]()
Од овие цени што ги гледаш , можам да ти праам уште -20% попуст . имаш 6 месеци гаранција , и многу добри се покажени . добар алат за ефтини пари .
Баш ќе поминам да видам... овие Фамод имаат продавница на мало во Аеродром? Може и до кај нив да поминам, последниот пост на ФБ им е од јуни![]()
Да ја размрдаме темава малку... има ли некоја тазе популарна понуда за шрафилица со литиумски батерии? Целам нешто до кај 3500-4000 ден, хоби програм, ама литиумска батерија (не мора 2 ком, иако би било фино). Би сакал вртежен момент од бар 20Nm на спората брзина.
Гледав нешто Екстол на купиалат, другово не ми фати око вака по интермец.
Можда ќе појдам до кај нив и до Ефтинија во Визбегово (немаат сајт, ни нешто тазе информација на Фејсбук), можда имаат нешто во дуќан. Ако не чита колегата @besirimeri би му бил благодарен за инфо дали и што има, да не тепам пат до Визбегово ако не морам
Благодарност за секој предлог/ совет
Од сите опции погоре, ја сум бош ако веќе не е Мелита.
Јас после екстол циркулар никад веќе не купувам но нејм алати, баш кога ќе ти треба да завршиш некоја работа ќе ти се расипе.
Инаку ако ти е за дома да имаш кога ќе ти притреба, бош од зелените е повеќе од доволно, ако ти е да го мачиш секој ден имаш од бош плавите од околу 8500 па нагоре, или макита, девалт. black and decker ти е во ранг на бош зелените некаде.
Друго нешто е ако не се брзаш, следниов месец ќе биде технома, а таму секоја година знаат и до 20 и кусур посто попуст да даваат, плус сите фирми ќе ти бидат на едно место, па лесно ќе можеш да ги разгледаш сите понуди без да се акаш по скопје.
Parkside 20V 50 evra ima brz polnac za 1 sat do full se polni, 5ka za parite od grcka ako imas nekoj da ti zemi,ili na reklama5 ima novi po nabiena cenaДа ја размрдаме темава малку... има ли некоја тазе популарна понуда за шрафилица со литиумски батерии? Целам нешто до кај 3500-4000 ден, хоби програм, ама литиумска батерија (не мора 2 ком, иако би било фино). Би сакал вртежен момент од бар 20Nm на спората брзина.
Гледав нешто Екстол на купиалат, другово не ми фати око вака по интермец.
Можда ќе појдам до кај нив и до Ефтинија во Визбегово (немаат сајт, ни нешто тазе информација на Фејсбук), можда имаат нешто во дуќан. Ако не чита колегата @besirimeri би му бил благодарен за инфо дали и што има, да не тепам пат до Визбегово ако не морам
Благодарност за секој предлог/ совет