Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Избегнувајте ги AMC компјутери

Статус
Затворена за нови мислења.

Trixx

hello world
16 јануари 2011
118
128
@AMC - Одлично што се приклучивте на форумов ама изгледа ја прокоцкавте шансата да целава работа да ја свртите во позитивна насока. Наместо да се извините за се, да побарате совет и да слушате што кажуваат членовите, вие пола од првиот пост сте го напишале со самофалење ! Лошо, лошо... На никој овде не му е важно дали сте продале повеќе лаптопи од конкуренција или дали вашиот флаер бил совршен ! Наместо тоа, подобро да се фокусирате и да пробате да сфатите кои ви се недостатоците во однос на таа конкуренција и да пробате да ги отстраните со конкретни чекори а не со решавање на поединечни проблеми на некој што ве исплукал тука.

Конкретно - еве ви едно прашање од лично искуство - Зошто објавувате погрешни спецификации за производи, само за да ги прелажете купувачите кои не се разбираат многу???

1. Конкретен пример:
http://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=42192&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=

Кажете каков процесор , колку РАМ меморија, каков екран и камера има овој телeфон ? Колку од овие работи ви се напишани појаки од што навистина е телефонот ? Screenshot од „about phone" може ли да постирате ?

Да додадам, критиките искажани на вашата ФБ страна за спецификациите на телефонот ги бришете и не одговарате !!
Значи ова:
Во моментот пример форум на АМЦ е FB страната на АМЦ, каде секој, ама тотално секој кој прашал, добил одговор
е најблаго речено bullshit

2. Како може за следниов телефон, кој нов чини 6990 денари, за промена на скршен тач ( кој патем многу лесно се крши ) да барате цели 8000 денари !!!
http://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=37621&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=
Па дали е тоа нормално ? Никаде не бараат повеќе од 2.000 за промена на тач за телефон од овој ранг. И после се чудите зошто плукаат по вас ?

17 февруари 2015
38
21
Daniel86
Добар е добар , како домазет е ,слика има звук нема . Изгледа има некој проблем со 4.4.2 андроидот ,после ќе му направам ресет на фабрички 4.3 па ќе видиме :D
Хаха, и потоа пак назад бидејќи е од АМЦ. Да е од друго место истиот таблет, со истото тоа што си му направил ќе лета :)

Gaston

user
9 февруари 2011
1.728
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Ја само кратко ќе кажам збор два за коментарите на овој самоповикан новорегистриран профил кој дошол со една цел - полека, систематски да ја растури темава, ко божем загрижен он, а уствари да ја насочи дискусијата во друга насока (грижа за корисници my ass од амц), за после извесно време да падне во заборав и после нормално дека амц ќе си тера по свое.
За мене муабетите на новиот корисник се ветер и магла. Реално и се ветер и магла и никако другачије.
Пази еден од задњиве коментари на новиот корисник кога на некој муштерија му го замениле дискот за 3 недели:
Важно завршена е работата сепак по сите гарантни правила. Да се надеваме дека долго време ќе се служите со уредот.
хахахахахах цар еј, 3 недели? Гарантни правила? Ич не ми е гајле мене за гарантни правила коа се 3 недели у прашање. Ја 21 ден да останам без нешто што ми треба? Абе ај молим ти се.
Знаеш во Анхоч што се чека по 3 недели? НИШТО! Макс е 3 дена и тоа е реткост, најчесто е истиот ден или наредниот ден. Затоа Анхоч, ТНТ, сум чул за Јонгис дека се топ и нема што поише да праам муабет. За да стасате до Анхоч треба да ве купи Анхоч, сите да ве отпушти и да си запосли свои луѓе.

Моето е следно - АБЕ ЕДИНСТВЕНИ ДА ОСТАНАТ амц ВО МАКЕДОНИЈА ЗА IT СТВАРИ, НИШТО НЕМА ДА КУПАМ ОД ТАМУ И ТОА ИМ ГО КАЖУВАМ НА СИТЕ ОКОЛУ МЕНЕ. КРАЈ.

bobipp

hello world
13 ноември 2009
451
298
bobipp's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 2700X with Wraith Prism Cooler
Motherboard
Asrock B450 Pro 4
Storage
SSD Samsung 860 EVO 250 GB
PSU
Riotoro Enigma G2 650W Gold full modular
RAM
2x8 GB G. Skill Ripjaws V 3200 Mhz
Video card
MSI GTX 1650 SUPER 4 GB OC Edition
Case
Riotoro CR400 2x120 mm fans
Mouse
A4Tech X-710BK
Monitor
AOC i2269vwm 21.5" IPS
OS
Windows 10 Pro
Се е така, ама еве на админот кој ви одговара, брат му е војник, двапати еден лаптоп Asus го носеше во Афганистан, по шест месеци во прашина. Вториот пат биле и две недели на терен, падни стани во ранецот. Лаптопот само го донесе во АМЦ, се исчисти од прашина и ден денес работи. Од првите Intel Core процесори, веќе е 5 години ако не се лажам.
П.С. ИНаку лаптопите Asus ќе си имаат пак гаранција од 2 години, само оваа акција важи за првата година ако се јават проблеми. Во втората година ќе си се направи само поправка, без враќање на парите.
Па токму затоа ;) Ако имате ****ња, на оваа акција на АСУС, вие би додале уште 1 година заштита на купувачот...ако сакате...just saying ;)

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
877
633
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO Plus M.2 + Western Digital 4TB
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Kingston HyperX FURY™ 64GB
Video card
ASUS Dual GeForce RTX™ 3050 OC Edition 8GB
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64
Хаха, и потоа пак назад бидејќи е од АМЦ. Да е од друго место истиот таблет, со истото тоа што си му направил ќе лета :)
А што сум му направил ?? Имаше update на 4.4.2 и го инсталирав ,ама пред тоа не проверив дали има звук на 4.3 ,па за тоа ќе му направам после ресет. И што е тука лошо направено во овој случај ?

Dark HaCkeR

Баниран/a
14 јули 2009
2.632
1.420
Ја како прво и прво овие телефони не ги ни отварам да ги читам а камоли да барам и спецификации за нив :)

17 февруари 2015
38
21
А што сум му направил ?? Имаше update на 4.4.2 и го инсталирав ,ама пред тоа не проверив дали има звук на 4.3 ,па за тоа ќе му направам после ресет. И што е тука лошо направено во овој случај ?
Ок де, да се пошегуваме, да не е се дрвја и камења тука.

edin.ademovic

lurker
16 февруари 2014
524
319
@Daniel86
Каде гледаш дека ги хејтав освен во делот кај што се сочуствував (сочуствување != согласувавање) со туѓи мислења и дека кажав дека Анхоч е 100 пати подобар од нив.
Јас и јавно ќе кажам: Да, би ја прифатил понудата и многу ќе ме интересира да видам што се случува „зад кулисите“.
Ова го правам со цел да се подобрат фирмите, не да заземам страна.
АМЦ први да ги враќаа производите (односно јасно и гласно да го кажуваа истото) и со тоа и парите до 7 дена, за нив ќе кажев дека се 100 апти подобри од Анхоч.

Уште еднаш, иако изгледа, јас не заземам страна ниту пак се улизувам. Летово идам у Америка, а АМЦ ми е само едно искуство (башка пракса ми треба за на ФИНКИ, втора година) и не барам ништо од нив, само повеќе разбирање на денешните потреби. А ко што гледам (реално зар не!?) за разлика од порано, каде единствен начин да можеш да дојдеш до нив е преку продавач, сега доаѓаш до нив преку Приватна Порака на форум!

Ама и вие даље мислете си истото. Од друга страна, јас си стојам на мислењата што ги кажав страниците наназад.
П.С. - Ни Анхоч не се сјајни, а пу пу да не зборам веќе за сетек (каде имам пишувано у друга тема), али тоа е друга сторија.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Почитуван,
Овде админот кој одговара не би можел ништо да каже. Во В2В релациите во бизнисот се носат одлуки, секогаш има некоја страна засегната од тие одлуки и тоа е тоа. Тоа е бизнисот. Тука како човек на човек ви посакуваме само успех во кариерата, да се движите само напред, да носите секогаш добри одлуки и многу среќа и успех.
Моите коментари беа во контекст како професионалец на професионалец. Самото тоа што се нафативте во "борба" со племето овде ми дава надеж дека има шанса нешто да смените благодарение на нас. Па ете, ако јас ко краен купец немам бенефит од вашата промена затоа што си пазарам од друго место, можеби ќе има некој друг.

Што се однесува до бизнисот, не ми одговоривте на прашањето "Што мислите како ќе гледам на вашата понуда кога ќе ја правам еваулацијата?". Одговорот е ќе се обидам да ја гледам колку што можам непристрасно и професионално. Тоа би значело дека ако ми дадете подобри услови и подобра цена од останатите дека ќе го добиете тендерот. Сепак, доколку некоја друга фирма за која немам негативна перцепција е блиску до вашата понуда тогаш таа фирма ќе го добие тендерот.

Ко човек на човек, Ви изразувам сочувство за булшитот со кој се нафативте да се справите. Во секој случај сметам дека тоа е професионално и е клуч за решавање на неспоразумот овде на форумов. Ви посакувам среќа во тоа. Ве поздравувам и најверојатно се гледаме на преговори. ;)

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
877
633
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Video card
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64

yasho

hello world
11 јануари 2014
479
636
Скопје
Мартин, ок си е, незадовилниот клиент да реагира.Овде беше прашањето дали силата на реакцијата е пропорционална. Инаку како новиот таблет?
Ај ве молам просветлете ме, една работа не ми е јасна... како се мери силата на реакција и како се одредува која сила е пропорционална?
Мајкуму, дечкото наместо нов, добил од вас расипан производ, што некој друг го вратил бидејќи бил расипан... најмалку што може да направи е да ве хејта на форум... што е тука непропорционално?

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.284
11.775
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
@edin.ademovic Дечко, не знам кај спомнав дека ги хејташ, се извинувам ако сум се изразил погрешно или ако ти си ме разбрал погрешно, ја мислев на тоа како АМЦ спомна вработување за тебе, и ти одма оп, АМЦ is number one... Ниту ја ниту ти, ниту било кој нема да го смени начинот на работење, секогаш ќе си одат по свои замислени цели, и тука народот нема право на збор.

the_maker

poweruser
14 август 2014
3.868
6.019
UNIVERSE
www.miui.mk
Администрација, или сменете го насловот на темата или префрлете во друга, со делумно чистење :) нема веќе логика постовиве искрено..

kirev

senior
31 мај 2010
9.033
7.705
А што викате за еве на пример Quart QT 450 ми падна ми пукна тачот и сакав да си го направам односно да си го платам тачот и одам у АМЦ и ми викаат тачот е колку 80% од телефонот ???? Фактички ми иде тоа купен нов телефон 4000 а само тач да му сменам над 3000 ден ? Значи купувате уреди за еднократна употреба и за делови на истите лупнете му цена астрономска . Де бре љуѓе тач сосе екран за ајван 4с е 2000 ден сосе екран а вие за кварт лупате астрономски цени . А и патем имам 2 уреди кварт со пукнат тач :)
Мислам секаде е така. И у анхоч е 3.000 денари екран за таблет од 3.300
Иначе стварно АМЦ први имаа залепено на Мегастор дека враќаат роба до 7 дена. Мислам 2010-та или 11-та... Па го снема листот.

Последна промена:

tomaso

user
25 јануари 2008
1.078
1.616
Битола
tomaso's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-7500 + Thermaltake Frio Fanless
Motherboard
Gigabyte GA Z270 Gaming K3
Storage
Samsung 970 EVO 250GB - NVMe + TOSHIBA 2TB + TOSHIBA 1TB
PSU
Cooler Master Masterwatt 750
RAM
16GB 2x8GB DDR4 2400MHz Geil CL17
Video card
Strix ROG GeForce GTX 1050ti
Case
CoolerMaster MasterBox Q500L
Mouse
Logitech M190
Keyboard
Logitech Wave K350
Audio
Asus Essense STX II + AKG K702 + Marantz PM6006 + Elac Debut 2.0 DB62 + Skullcandy Hesh® ANC
Monitor
Dell P2421
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Јас да споделам искуство со производ од амц.Да се разбериме не сум го купил јас не ги трошам јас моите пари во фирма како вашата.Се работи за следното значи.Станува збор за лаптоп делл купен од кај вас со спецификации и5 процесор, графичка од ати не се сеќавам на моделот точно.И рам меморија од 6гига.Лаптопот му беше продаден од вас на дечко кој ќе го користи за работа во ауто кад.И со такви спецификации.Бил платен околу 36.000 денари.

После извесно време јас го преинсталирав лаптопот на друар мој пријател беше лаптопот.Случајно заврши кај мене.Во ред го преинсталирам јас за да не мора да го носи кај вас и да чека одредено време и да му биде наплатено за таа работа.Помина инсталацијата во ред и сега го барам моделот на официјална страна да инсталирам драјвери.На гугл не успеав да најдам модел таков со 6гига рам туку само со 4гига.Ми падна сомнително тоа мене.
Инсталирав тоа што требаше и од љубопитност инсталирам everest (AIDA) за да проверам спецификации на хардверот во него.И гледам и се чудам имаше две плочки рам меморија едната 4гига како што е фабрички.А другата од 2гига АДАТА поставена од некој ваш вработен.Намерно или не намерно тоа е друг муабет.Проверив по другите продавници ист таков лаптоп со 4гига рам меморија кошташе околу 24-26 000 денари.
Значи вие го надоградивте лаптопот со плочка од 2 гига рам и го продавате за 10.000 денари повискоа цена на неедуцирани луѓе не доволно упатени.Срамота е ова грабеж.

Јас сум купил од кај вас само едно усб и кабел за монитор кој сеуште го користам :) Немаше од друго место па сум бил приморан од кај вас да купам.Друго ништо не сум купил а сум барал вентилатори, сата кабли (за кои вработениот во сервисот се чудеше што му барам).Проблемот е што услугата ви е никаква односот кон муштерите под ниво.За производите се знае со каков квалитет е quart a со каков apple пример.

Не мора да трчаат вработените по муштерите кога влегуваат во салон, меѓутоа насмевка и корисна информација да даваат не е тешко.Ама очигледно битни им се клиенти кој купуваат таблети од 2000 или па quart телевизори.
Донесете квалитетна роба интересна за ентузијастите (NZXT,Corsair,EVGA,) можеби тоа ќе промени нешто, инаку ако продолжите со оваа политика на работа немаше потреба од отварање на овај профил.

tomaso

user
25 јануари 2008
1.078
1.616
Битола
tomaso's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-7500 + Thermaltake Frio Fanless
Motherboard
Gigabyte GA Z270 Gaming K3
Storage
Samsung 970 EVO 250GB - NVMe + TOSHIBA 2TB + TOSHIBA 1TB
PSU
Cooler Master Masterwatt 750
RAM
16GB 2x8GB DDR4 2400MHz Geil CL17
Video card
Strix ROG GeForce GTX 1050ti
Case
CoolerMaster MasterBox Q500L
Mouse
Logitech M190
Keyboard
Logitech Wave K350
Audio
Asus Essense STX II + AKG K702 + Marantz PM6006 + Elac Debut 2.0 DB62 + Skullcandy Hesh® ANC
Monitor
Dell P2421
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Имам еден предлог...Еден give away од АМЦ за форумот онака да ја ублажиме работат што викате ;)
Маички, календари, пенкала, заплки со логото на амц.....
или тоалетна хартија со принт на амц

ако прават giveawey сигурно refubrised користена роба ќе даваат

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.720
3.572
Имам еден предлог...Еден give away од АМЦ за форумот онака да ја ублажиме работат што викате ;)

Еден giveaway на репариран Quart таблет ?

Само едно знам дека АМЦ кога ќе пропадне тоа нема да биде бавно давење туку ќе пропадне побрзо и од Титаник. Незнам дали ја знаете приказната на Тобако и нивните дешавки таму, е нешто слично ќе биде и кај вие.

Совет до вработените во таа компанија, ако газдата ви закасни еден месец со плата напуштајте го бродот како глувци оти на втората плата ќе ги сонувате парите додека он се пече на плажа како гуштер.
До муштериите молите се додека не потонале да ви помине гаранцијата оти вака можеби имате на папир некаква гаранција.

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.695
12.537
Skopje
www.wemaxa.com
Факит, сте се изнапишале бре неколку саати, пробав, читав 2-3 страни и толку, се уморив. АМЦ ПР постот од 150 страни ми е за оскар, не верувам дека од вработен е пишано, мора да е лично газдата :). Толку мотивиран ни @the_maker не е :)

Мое мнение:
- Со АМЦ конкретно не сум имал проблеми. Ми рикнал монитор пред некоја година (Philips, 21" мислам), пробаа во сервис не бива ми вратија пари/понудија замена, земав асус лаптоп тогаш.

Друг проблем сум немал. Купувам некогаш, последниве години имам лаптоп (Asus N550) и таблет земено (acer) кој си работат до денес без проблем, но веќе се сметам за доволно упатен да при купување проверам се што може (мртви пиксели, беклајт блид, крц,мрц итн.)

Сепак, никогаш не сум ги сметал за ИТ фирма. Нешто на Нептун/Техномаркет пошто-зошто фирма ми се, без некоја посебна насока и специјализација. Не ми се допаѓа што и Сет се претвори во истото. Но тоа не е тема на муабетот.

Така да, мех, поздравувам што темава предизвика внимание кај АМЦ ПР да се надеваме на подобрување на корисничкото искуство во иднина.

Me насмеа случајов со Мартин инаку, како го купија :). Не прави само АМЦ вака, сите прават. Баш пред некој ден разрешував сервисен спор со Германска фирма (made in Germany производ).

"
Usually, it is not possible for us to exchange xxx from customers.

However, in your special case we one times will make an exception possible, if you still want to get a xxx version back.

As this will be an exception for your special case this must not be published in any way, please.

So may we kindly ask you what version of xxx you want to get back from us?
"

Изменето од модератор:
17 февруари 2015
38
21
Еден giveaway на репариран Quart таблет ?

Само едно знам дека АМЦ кога ќе пропадне тоа нема да биде бавно давење туку ќе пропадне побрзо и од Титаник. Незнам дали ја знаете приказната на Тобако и нивните дешавки таму, е нешто слично ќе биде и кај вие.

Совет до вработените во таа компанија, ако газдата ви закасни еден месец со плата напуштајте го бродот како глувци оти на втората плата ќе ги сонувате парите додека он се пече на плажа како гуштер.
До муштериите молите се додека не потонале да ви помине гаранцијата оти вака можеби имате на папир некаква гаранција.
Linx...Се друго, имаше добри квалитетни навреди, муабети, секакви аргументи, и неаргументи, И во име на дебата, нема проблем, секогаш ќе дебатираме. Ова веќе не е дебатирање, Ти имаш патолошка некоја омраза веројатно. Или нека реагираат администраторите или се исклучуваме и правете си вие какви сакате муабети овде.

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
877
633
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Video card
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64
xenon Зошто да ме купат ? Си го платив таблетот како и секој друг,па и го претплатив. Тие 20% ги платив 6 пати со одење до продавница . Плус тоа на крај испадна дека и звучникот не работи, му правев и фактори ресет само даде некој звук и повторно нема ништо од глас. И што сега, размислувам да земам сабајле таблетот и да го треснам во продавница и да си барам парите назад. Па го преплатив со одење само до продавница,скиснатмо ми е и од таблет и од се .... Во дилема сум да го користам ли така или да го враќам,а од една страна сум платил за исправен таблет а не за домазет :mad:

kirev

senior
31 мај 2010
9.033
7.705
Ај сега, не претерувајте... Си се знаеме на форумов кој сме и што сме. Ако се исклучувате, барем направете ваш форум каде што ќе можете да бришете. Или почитувајте ги домаќините тука, тешко дека имате право да наметнувате правила.

prichina

senior
24 мај 2009
7.888
5.212
Скопје
prichina's setup  
Processor & Cooler
i5 7500 | Z600 + NF-A15 Noctua
Motherboard
Gigabyte H110 D3A
Storage
Toshiba 128GB SSD M2 2280 SATA | Crucial M4 128GB | Samsung SSD 870 QVO 1TB | SK Hynix SSD 500GB | 1.5 TB Seagate во Cooler Master Xport 351 | WD Elements 1TB
PSU
EVGA G2 1000
RAM
2x8GB DDR4-2666
Video card
MSI RTX 3070 VENTUS 3X OC
Case
HAF 922 | Fan Control (PWM) DeepCool Rockman
Mouse
Razer Viper Ultimate | Gamepad's: 2xRumblepad 2 (wireless) + 1x Rumblepad 2(with wire) / Wireless kombo Тастатура + Mаус од A4Tech
Keyboard
A4Tech Wireless
Audio
X-FI Platinum + Remote | Tannoy Mercury F1 Custom | Marantz PM-44 SE mkII | Audio Technica m40fs
Monitor
Dell U2412M
OS
Windows 10 pro
Кога веќе се отвараме:
Мене секогаш пријатно, услужно ме пречекувале во АМЦ, сме се информирале-вземно/обострано :), не знам можеби е до мене, зрачам со таква Glow Flare ИТ харизма. Додека во сет компјутери кога ќе влезам, се чувствувам како глушец кои се спрема да им ги грицка кутиите...толку некако простачки ми е тимот...(освен женскиот тим, тој е на место, со насмевка и се тоа)

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно