Necromancer
poweruser
Затвори таа, сега мислам дека Нептун носи Миеле.miele имаа во автокоманда, ама затворија мислам.
Затвори таа, сега мислам дека Нептун носи Миеле.miele имаа во автокоманда, ама затворија мислам.
Бош имаш во Карпош 2 карши факултетите во новите згради, еве страница нивнаКажете таму има бош бела трхника и воедно се добри да идам да купам.
Vudelgo-ок е овааЧекај да видам што ќе кажат, можеби и таа продавница нечини.
Ако треба отвори ја на тротоар надвор па остај ја нека ти стои и цела година.
Кога ти доставуваат од нептун ако не платиш достава со монтажа, братот ти ја носи до пред зграда/куќа итн ти ја симиња од комбе и ти вика потпиши за доставена, НО со потписот се согласуваш дека уредот ти е доставен неоштетен, исправен и после тоа за било каков проблем идеш на сервис. Многу често се оштетува бела техника низ магацин, продавница па и при достава и ако увидиш оштетување на кутијата или пакувањето сигурно е и внатре оштетена. Твое право е да го отвориш производот и да видиш дека е се како што треба пред да потпишеш, ако има проблем ќе си ја товарат назад и ти утредента ќе си добиеш нов производ а вака циц.. па барај ги после сервис македонија пола година да дојдат
Како ќе тестираш дали е расипана машина за перење на тротоар?Кога ти доставуваат од нептун ако не платиш достава со монтажа, братот ти ја носи до пред зграда/куќа итн ти ја симиња од комбе и ти вика потпиши за доставена, НО со потписот се согласуваш дека уредот ти е доставен неоштетен, исправен и после тоа за било каков проблем идеш на сервис. Многу често се оштетува бела техника низ магацин, продавница па и при достава и ако увидиш оштетување на кутијата или пакувањето сигурно е и внатре оштетена. Твое право е да го отвориш производот и да видиш дека е се како што треба пред да потпишеш, ако има проблем ќе си ја товарат назад и ти утредента ќе си добиеш нов производ а вака циц.. па барај ги после сервис македонија пола година да дојдат![]()
Со UPS или некој подобар power bank. А водата од црево од балкон, нема трето... АБЕ АЈДЕ НЕКА НЕ СЕ ТРЕСКААТ ОД ЗЕМЈА УПМ...Како ќе тестираш дали е расипана машина за перење на тротоар?
Еве еден: ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХБез коментар.
Погледнете го атачментот 147009
Candy. Му кажав таму на шефот дека следен чекор ми е објавување по социјални мрежи , и негде после саат време се јавиа овие од Скопје дека утре ќе дошле. До сега 1 недела не знаеја кога да дојдатНикогаш не прифаќајте и не потпишувајте за примена бела техника дека е исправна без да ја видите. Ако треба отвори ја на тротоар надвор па остај ја нека ти стои и цела година. Кој бренд е машината и кој стои како сервисер?
Без коментар.
Погледнете го атачментот 147009
Барем да не беше Сири тотално погрешна слика.Eпа сега цело време ќе гледаме вакви AI генерирани бљувотини, get used to it..
затоа се доплаќа да ти ја испорачаат дома.Како ќе тестираш дали е расипана машина за перење на тротоар?
затоа и се вклучуваат веднаш, па после тоа чувај ги колку сакаш.Јас пред месец дена земав бела техника за во стан, уште машината за алишта ми е дома (треба да ја пренесам). Дечките беа фер, дојдоа пред врата го отворија пакетот, отворија врата видовме визуелно и јас и тие дека се е ок и си потпишав. Рекоа ако има нешто барај. Беа културни пошто знаат дека ќе се замараат пак со мене кога ќе им отидам во салон со расипан уред, вака најдобро е заедно да го видиме ако визуелно е видлив, сакам да кажам не ми подметнаа нешто што е расипано.
Е сега дали работат... ќе видиме кога ќе се вклучат![]()
Чим ти рекле „утре“ јас не би се радувал пред време. Ај се кладиме дека нема да дојдат ;DCandy. Му кажав таму на шефот дека следен чекор ми е објавување по социјални мрежи , и негде после саат време се јавиа овие од Скопје дека утре ќе дошле. До сега 1 недела не знаеја кога да дојдат.
Јебига, ако не работат ќе ги викнеме и или ќе им ја однесам пред салон.затоа и се вклучуваат веднаш, па после тоа чувај ги колку сакаш.
И јас немав многу доверба, али ете дошле во 3 часот и ја направиле. Позицијата на вратата за затварање била малку изместена, ситна работа.Чим ти рекле „утре“ јас не би се радувал пред време. Ај се кладиме дека нема да дојдат ;D
Кхм, кхм, sorry for bursting your bubble.
Да.И сега дојдоја или не?)))
Чим ти рекле „утре“ јас не би се радувал пред време. Ај се кладиме дека нема да дојдат ;D
Кхм, кхм, sorry for bursting your bubble.
Сега да си даде по десетка со кромиТ у кватро ангелес кај тој пуничкиот кувар.И сега? Ете дошле
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден