mariomako
Гостин
Никакви се, иначе и јас сум од Куманово. Иначе другарми има и се многу спори и паѓа конекција секогаш
Преку каков кабел неможат да добијат повеке од 30 мегабита дечко не те разбрав ???
Болдираното ти е тотал fail.
Точно е ако иде преку кабелски модем.
Но дечкиве во куманово имаат оптика на главните точки и лан до секој дом.
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Петковски читај го цитатот погоре. Не се работи за коаксиален кабел. И пред да тресеш глупости читај прво.
И каква црна оптика човече, тоа е кабелска телевизија.
Тоа што си ти неписмен е твој проблем, оди лечи комплекси на друго место. Чао.
![]()
Ova mozam da vi go pokazam kako sokanten dokaz vo koj ni ja ne veruvav. :ermm:
Друже кој пакет имаш од К-Нет? Некако не ми се верува во брзината што ја постигнуваш![]()
toj screen na koxaki ne e k-net nego optikal-net e..... :]
Ni mene ne mi se veruvashe prviot pat koga vidov so kolku downloadiram :] jas mislev den-dva ke e taka i ke go skinat..... no po koristenje na ovoj internet podolgo vreme se uveriv, ne e tochno deka pagja konekcija non stop i drugi sr...a, spored mene internetov e najdobar vo kumanovo.... pobrz od optikal neveruvam deka ima..... sekoja chest za netov samo se molam da prodolzhi taka, btw serverite doagjaat od bugarija ITV NET Ltd :bravo:
HAHAHHAHA, slushash li se shto zborish, nemav optikunemav optiku sigurno
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Викаш?
![]()
ЕДИТ: Сега гледам дека постот е 2+ години стар, facepalm.jpg![]()
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден