mariomako
Гостин
Никакви се, иначе и јас сум од Куманово. Иначе другарми има и се многу спори и паѓа конекција секогаш
Преку каков кабел неможат да добијат повеке од 30 мегабита дечко не те разбрав ???
Болдираното ти е тотал fail.
Точно е ако иде преку кабелски модем.
Но дечкиве во куманово имаат оптика на главните точки и лан до секој дом.
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Петковски читај го цитатот погоре. Не се работи за коаксиален кабел. И пред да тресеш глупости читај прво.
И каква црна оптика човече, тоа е кабелска телевизија.
Тоа што си ти неписмен е твој проблем, оди лечи комплекси на друго место. Чао.
![]()
Ova mozam da vi go pokazam kako sokanten dokaz vo koj ni ja ne veruvav. :ermm:
Друже кој пакет имаш од К-Нет? Некако не ми се верува во брзината што ја постигнуваш![]()
toj screen na koxaki ne e k-net nego optikal-net e..... :]
Ni mene ne mi se veruvashe prviot pat koga vidov so kolku downloadiram :] jas mislev den-dva ke e taka i ke go skinat..... no po koristenje na ovoj internet podolgo vreme se uveriv, ne e tochno deka pagja konekcija non stop i drugi sr...a, spored mene internetov e najdobar vo kumanovo.... pobrz od optikal neveruvam deka ima..... sekoja chest za netov samo se molam da prodolzhi taka, btw serverite doagjaat od bugarija ITV NET Ltd :bravo:
HAHAHHAHA, slushash li se shto zborish, nemav optikunemav optiku sigurno
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Викаш?
![]()
ЕДИТ: Сега гледам дека постот е 2+ години стар, facepalm.jpg![]()
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден