mariomako
Гостин
Никакви се, иначе и јас сум од Куманово. Иначе другарми има и се многу спори и паѓа конекција секогаш
Преку каков кабел неможат да добијат повеке од 30 мегабита дечко не те разбрав ???
Болдираното ти е тотал fail.
Точно е ако иде преку кабелски модем.
Но дечкиве во куманово имаат оптика на главните точки и лан до секој дом.
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Петковски читај го цитатот погоре. Не се работи за коаксиален кабел. И пред да тресеш глупости читај прво.
И каква црна оптика човече, тоа е кабелска телевизија.
Тоа што си ти неписмен е твој проблем, оди лечи комплекси на друго место. Чао.
![]()
Ova mozam da vi go pokazam kako sokanten dokaz vo koj ni ja ne veruvav. :ermm:
Друже кој пакет имаш од К-Нет? Некако не ми се верува во брзината што ја постигнуваш![]()
toj screen na koxaki ne e k-net nego optikal-net e..... :]
Ni mene ne mi se veruvashe prviot pat koga vidov so kolku downloadiram :] jas mislev den-dva ke e taka i ke go skinat..... no po koristenje na ovoj internet podolgo vreme se uveriv, ne e tochno deka pagja konekcija non stop i drugi sr...a, spored mene internetov e najdobar vo kumanovo.... pobrz od optikal neveruvam deka ima..... sekoja chest za netov samo se molam da prodolzhi taka, btw serverite doagjaat od bugarija ITV NET Ltd :bravo:
HAHAHHAHA, slushash li se shto zborish, nemav optikunemav optiku sigurno
Не ми се занесувај. Ако не се согласуваш кажи зашто. Максимална брзина која може да се постигне преку коаксиален кабел е 30 mbit/s.
http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
Викаш?
![]()
ЕДИТ: Сега гледам дека постот е 2+ години стар, facepalm.jpg![]()
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден