И јас, ако најдеш негде кажи.Повеќето сум намерачен на гумени тркалца, оваа е со 5 тркалца. Не знам кај има низ Скопјево за да ги сменам...
Јако ќе беше ако можеше да се поврзе со PC и да реагира на тоа што се случува во игра, на пример те пукаат и трепка црвено, или како ambilight да се менува бојата во зависност во која околина си и слично, тоа за на стрим ќе беше прејако.Еве ви една права гејмерска. Не ви треба лед под биро, RGB-во на столицава ќе ви прави трансови у позадина
![]()
CZC.Gaming Alchemy, црна
CZC.Gaming Alchemy, црна nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Погледнете го атачментот 112253
Дечки, некој да не имал искуство со мебел виденов ? Гледам имаат вака лични на око столчиња ама немаат салон во МК за да се пробаат, вршат достава бесплатна низ цела МК.
![]()
![]()
![]()
Слични вакви имаш на пластичарска улица у Скопје и би ти рекол у широк лак да ги заобиколиш.Дечки, некој да не имал искуство со мебел виденов ? Гледам имаат вака лични на око столчиња ама немаат салон во МК за да се пробаат, вршат достава бесплатна низ цела МК.
![]()
![]()
![]()
Го гледав и јас истиов, примамлива цена 6,990 ама повеќе ме влече нешто накај оваков стол Vida Work Chair :: Mebel - Jugoexport Stil - ми стои добар вака плус привлечна цена 6кСаботата ја земав Нитро 330, имаа ок цена во Анхоч. За парите (6,900) ок е, шо знам. Глеав разни столици па за некој ваков стил ако веќе некој има мерак, 550ка или од таа класа се (според мене) подобри. Само што голем дел од столиците се веќе изложени и немаат други во кутија (или не кажуваат).
Погледнете го атачментот 113098
Оваа столица ја имамв пред 4 години , можеби таков модел се погоди али ненормално гласно после определен период седење почна да крцка на секое можно движење и најлошата работа се скрши основата и ден денеска не разбиирам како , така да никад више било што од генесис .Саботата ја земав Нитро 330, имаа ок цена во Анхоч. За парите (6,900) ок е, шо знам. Глеав разни столици па за некој ваков стил ако веќе некој има мерак, 550ка или од таа класа се (според мене) подобри. Само што голем дел од столиците се веќе изложени и немаат други во кутија (или не кажуваат).
Погледнете го атачментот 113098
Абе за тие пари, ако издржи 4 години искрено ќе бидам презадоволен.Оваа столица ја имамв пред 4 години , можеби таков модел се погоди али ненормално гласно после определен период седење почна да крцка на секое можно движење и најлошата работа се скрши основата и ден денеска не разбиирам како , така да никад више било што од генесис .
HM имаш во https://b2.com.mk/en/product-category/office-furniture/office-chairs/Dali nekoj ima naracano stol od SecretLab preku nekoj preprodavac ? Nemaat shipping do mk, a mnogu sum zainteresiran za nivnite modeli.
Kako alternative gi gledam Herman Miller, no i tie preku nivniot sajt nemaat dostava do MK. Dali ima prodavnici vo MK koi prodavat herman miller ?
најубаво ако си можност да пробаш во салон .. за Herman Miller во b2solutions b2.com.mk да прашаш (таму и Start Mesh от го има мислам нели).Предлог столче, буџет 500 - 700 Eвра. ( Секако може и по ефтино )
Мое истражување читајќи ја темава:
Вака се некој што ми паднаа на око, препораки се добредојдени, како и искуства со горниве столчиња.
- brado 203 (350 E) - Личи добро, и имам искуство со столчево, али мала гаранција, и имаше во темава луѓе што им се скршил после 1 година.
- start mesh - незнам цена, али видов луѓе што го препорачуваат како алтернатива на brado
- steelcase series 2 - (700 E + )? Ми се свиѓа што е стилкејс, иако не сум седнал уште на него, голема гаранција.
- Herman miller lino - Бог знае дали го има негде во македонија...
Да, секако ќе идам да ги пробам, али вакви ствари ко дали траат повеќе од година не може да се видат само со проба.најубаво ако си можност да пробаш во салон .. за Herman Miller во b2solutions b2.com.mk да прашаш (таму и Start Mesh от го има мислам нели).
Brado (кога беа Kind) го имав, и да попушти од мене после една година, за среќа на крај на гаранција па се санираа во гарантен рок без проблем, ама да 1 година само гаранција е, пак плус би било дека локално имаат се потребно за сервисирање. Мене лично не ми се погоди димензии и сл.
Start Mesh ги имаме во канцеларија, и по мене е подобар од Brado/Kind на пример во седлото (конструкцијата и сунгерот) ама ако си поголем/повисок, помал е во однос на Brado 203 за малце па може не би ти одоговарал, ако не грешам 5 години (или 7) е гаранција.
Со последниве два во рок на гаранција добиваш највеќе нели 8 -12 години. И тоа гаранцијата е мислам за 24/7 usage дефекти и сл. Исто алтернатива солидна со солидна гаранција би биле Senator во b2solutions.
Пак зависи колкав си од HM Sayl моделот е исто интересен, а не толку скап во однос на другите.
И за крај пак .. најубаво е да си пробаш пред да купиш![]()
пробај го HM Sayl ако го имаат во салонДа, секако ќе идам да ги пробам, али вакви ствари ко дали траат повеќе од година не може да се видат само со проба.
Иначе сум просечна висина 1.75 и 70 кг, мислам дека би немал проблеми за мал да ми е столот.
start mesh што му е цена?
Дечки, ИКЕА грција колку % враќа данок и како? Ги гледам столиците, па затоа киднапирам тема.
бараш во Икеа да ти попунат декларација (на излез има шалтер означен Tax Return). После тоа го заверуваш на цариник на излез од грција.Дечки, ИКЕА грција колку % враќа данок и како? Ги гледам столиците, па затоа киднапирам тема.