- Ја почнал/а темата
Дали има ваков (gaming) FlorPad кај нас да се набави и ако има каде и по која цена?
Дезенот не е многу битен.
tnx
r/lifehacksНа реддит пред некој ден некој имаше шернато решение со парче ламинат. Не се сеќавам точно на кој сабредит го видов пошто скорлав на /r/all.
Aко го земеш пиши искуство, и јас го меркам истото.Здраво,
го гледав на Анхоч ова теписонче... зошто патосот под столицата без теписон ми се уништи, па сакам да земем едно теписонче.
Дали некој го има истово?
Па теписонче како теписонче, барем ја мислим таке.Aко го земеш пиши искуство, и јас го меркам истото.
Не ми е ама ич до логото, па поготово на бела ајкула.А зошто да не DIY?
Синтелон по желба, сечење и обликување по желба и фино лепо ти го порабуваат во истата продавница каде што си го купил.
Е сега, нема да има фенси лого ама ј* га..
Има мал милион синтелони/теписони. Од разни дезени, дебели/тенки до модели со силикон одоздола илити гумирани...Не ми е ама ич до логото, па поготово на бела ајкула.
Таке и мислев со тоа што кажав погоре, да видим прво у продавницене за теписони, и да напраем какво сакам и колкаво сакам, доколку ми се свиди некој.![]()
А зошто да не DIY?
Синтелон по желба, сечење и обликување по желба и фино лепо ти го порабуваат во истата продавница каде што си го купил.
Е сега, нема да има фенси лого ама ј* га..
Па веројатно овие се правени на начин и од материјал кој соодветствува на намената. Столот лесно да се тркала, да биде издржлива и да не се прља лесно, да лепи на подлогата, да биде цврсто за да не пропаѓаат тркалата... Не знам не сум ги видел во живо, се надевам дека се такви. Сега скоро дознав за производов а веќе некое време сакам да побарам подлога со овие карактеристики.Има мал милион синтелони/теписони. Од разни дезени, дебели/тенки до модели со силикон одоздола илити гумирани...
2000 денари за чергиче според мене е оверкил ама вие си знаете.
Синтелон е фабрика за производство на теписи од Србија. Пред неколку децении стана синоним за стази и теписони со пластична нелизгачка подлога или што и да е тој материјал од кој ги произведуваа, затоа што први почнаа со производство. После тоа кој било таков теписон го викаа синтелон, без оглед на производителот.За ова синтелон прв пат слушам, сега пребарував и гледам дека е обичен теписон/стаза? Ако е така тоа не е добро.
Исто и Digitron.Исто како палома, еурокрем и куп други.
Под тоа име и со таков тип дезен, најверојатно само таму. Прошетај по дуќанине за теписи на пластичарска има какви сакаш форми. Ако нема, на лице место ќе ти скројат.Вероватно треба да заклучам дека само во Анхоч има вакви флорпад (округли).
Барај си материјал според потребата. Не е важно каков е тој на сликата.Добра е и таа опција, но немам идеја каков е материјалот, дали од долната страна е гумиран (вероватно да, за да не се лизга) и каков е материјалот воопшто.