Иванчо
hello world
и ова му е сеуште детска болест на на цела серија с7 с8 с9 ноте8, мислам дека се решаваше со поквалитетно стакло на леќата ама ајде де![]()
не го средија и не го средија.
и ова му е сеуште детска болест на на цела серија с7 с8 с9 ноте8, мислам дека се решаваше со поквалитетно стакло на леќата ама ајде де![]()
![]()
Мене само споредба меѓу с9+ и с8+ ме интересира за да ме разубеди да не купам с8+.
Проблемот им беше со начинот на шифтање, дека трепери, ама ова со боите ново ми изгледа.Имаа Apple проблеми со промена на светлина/експозиција одамна, не знам дали е поврзано.....може да е и некој bug, не знам....
![]()
За аудиото останувам на тоа дека ејпл го има најдобриот микрофон за моите потреби и 7)% на сите други, пошо снимам видеа само на гласна музика и знам колку е лошо на мојјов с7.Подобрено е доста.
Иначе според тебе што е подобро, да го имa овој проблем што го истакна или да биде мизерија аудиото - и уште полошо едно 10 секунди out of focus да ти седи телефонот? како тука,
View: https://youtu.be/yFFGal5mP2w?t=7m55s
не е до леќата го имам вадено, пак истиот проблем.и ова му е сеуште детска болест на на цела серија с7 с8 с9 ноте8, мислам дека се решаваше со поквалитетно стакло на леќата ама ајде де![]()
не користиш самсунг не го знеш проблемов Ч)A што да средат??? Погледни ја сликата на Ѕ9 и сликата на Х.
Нормално е да се гледа тоа, отворена е блендата...
Instead of just focusing on pushing the OLED hardware performance levels even higher for the Galaxy S9, Samsung has concentrated on significantly enhancing and optimizing the on-screen Absolute Picture Quality and Absolute Color Accuracy of the OLED display by implementing precision factory display calibration, moving the overall Galaxy S9 display performance to Outstanding levels, and setting many new Display Performance Records, including Absolute Color Accuracy that is Visually Indistinguishable From Perfect, and almost certainly considerably better than your existing Smartphone, living room 4K Ultra or HDTV, Tablet, Laptop, and computer monitor based on our detailed Lab measurements.
The Galaxy S9 is the most innovative and high performance Smartphone display that we have ever Lab tested, breaking and establishing many new Display Performance Records that are listed above. The Galaxy S9 delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance and receives All Green (Very Good to Excellent) Ratings in All of the DisplayMate Lab Test and Measurement Categories – the first display we have ever tested to get All Green in All Categories. The level of display performance and excellence has been increasing each year, and the Galaxy S9 has raised the bar higher...
Париз е ова? Сум шетал тука.
Кој маџар си бил човече..Париз е ова? Сум шетал тука.
Од кога се displaymate сомнителни?Ако веќе постираме сомнителни страни...
Samsung Galaxy S9 Plus review: Premium specs, top-end performance - DxOMark
Од кога се displaymate сомнителни?
Ако веќе постираме сомнителни страни...
Samsung Galaxy S9 Plus review: Premium specs, top-end performance - DxOMark
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден