MikickoHC
user
Цриус дефинитивно а мод кој ти прави повеке кеиф. Ако ти се свигја Смок x cube mini,црн пиши,нов е
Sent from my C6603 using Tapatalk
Епа ај и официално. Асе со среќа нов танк. И уште многу добра опрема чичко поштар да ти донесеПогледнете го атачментот 43640
Новиот дрип-танк кој денес го добив Wismec Theorem https://www.fasttech.com/products/0/10020340/4536100-authentic-wismec-theorem-rdta-atomizer морам да признаам дека ме изненади малецково дава многу добар вкус и погоден е за M2L и за директ ајншприц со замена на прстените за воздух. Мана му е што додека се намести прстенот во сакана положба е p... in ass. Препорака ако ви прави мерак и мислите да го порачувате никако да не ги употребите неговите noch coil погадно нешто немам пробано.
Многу пати е кажано дека ако сакаш и целиот fasttech нарачај го на пакетот ќе стои 20$ но најдобро ти е (ако е голема нарачката) подели ја на 2-3 дела. Меѓу едниот и другиот дел причекај 4-5 денаDecki pomos ...negde 90 $ ke pazaram na FT...sakam na dva dela da go podelm mozam li edno po edno odma.da gi platam ili da cekam.za.drugiot del. Za da ne plakjam davacki tuka..kolku da cekam da ne mi stignat dvete naednas pa da plakjam.davacki
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Ќе ти ги спакуваат (недај боже) во една пратка и ако е голема може да те изгори нашава царинаAuu mnogu 4, 5 dena ...nema.da izdrzam...ke go platam.odma i drugiot del pa ko.mu ide...
Па затоа те прашав што ке нарачуваш да ти дадам совет како да направиш де од еднаш да ти дојдеAuu mnogu 4, 5 dena ...nema.da izdrzam...ke go platam.odma i drugiot del pa ko.mu ide...
Bidna,,,, edniot del so singapore post drugit preko Nl post ,,pa zdravjeПа затоа те прашав што ке нарачуваш да ти дадам совет како да направиш де од еднаш да ти дојде
не чекај имам добиено 10 во исти ден, од ФТ 4 во исти ден
20w на 0,38 ohm ? Малку слабичко ми изгледа барем за мене
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Mојот,Аце го направивме 0,28 и јас го терам на 55,1ватти. Тоа ..,1 ми е некоја навика и така ми е се наместено со ,1 на крај20w на 0,38 ohm ? Малку слабичко ми изгледа барем за мене
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Добро си ги распоредил и нема да стигнат во ист ден голем + за тебеOvie raboti gi naracav ,,,vrti suci,,,ova go bedisav najvekje,,,![]()
![]()
Толку ќе е 20 дена,освен тоа што не е ин сток да биде само датата за испорака таа. Јас нарачав moonshot и беше за 3 дена да го пратат завчера во средата.Арно ама не стигнал и го ставија дека ќе го добијат за 9 дена, и го сменив за друг што го имаат да го пратат одма. Вчера пуштив тикет и чекам одговор.Da ne si ja iskopliciram rabotata so pratkite ,iza 20 den da,mi stignat pak vo red e,,,prosliot pat cekav 55 dena, so batteri,,,sega ako se 20 dena super e,
Мене ова ми е рекорд,на 21 и 22 направив нарачки и вчера тргнаа од Хонг Конг@rilly
Не би требало да се искомплицира не се секирај![]()
Пробај,прашај ги на support
ако можат да сменат шипинг преку Hong Kong Post,ништо не губиш![]()
(стварно се најбрзи,последниве нарачки што ги праевме 4-5.души на форумов, стигнаа за 6-7-8.дена,
а и скоро никогаш не задржуваат на царина пратки што се преку
Хонг Конг Пост)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk