Добро објасни ни зошто прекина? Дали имаше реален проблем со опремата или не ти се допаѓаше? Штета е после три недели пак да се вратиш на тутунски. Пиши ако можеме ќе ти помогнемеЕбате електронските цигари ебате..... истерав 3 недели со то електронската, и сеа се навратив пак на цигари, башка тоа сеа ги тепам по 3 ипол пакети денот..... ке ми кажвале електронските вака... електронските така...
Cold turkey. Нема другоДобра опрема, 2800 дененари електронска цигара и по 230 денари за течност, ама џабе... едвај издржав 3 недели, со 300 мааки, ах таа пуста навика кога ја гледаш цигарата во пепелник каде што чади ти ја полни душата!
Незнам ама сакам стварно да ги оставам цигарите а не знам како :S
Од кај нас е купена опремата? Ако е така требало прво да ја читнеш темата... И јас за малце ќе се зезневДобра опрема, 2800 дененари електронска цигара и по 230 денари за течност, ама џабе... едвај издржав 3 недели, со 300 мааки, ах таа пуста навика кога ја гледаш цигарата во пепелник каде што чади ти ја полни душата!
По муабетов имам чувство дека ел. цигара ти е со една батерија , си ја купил од амрела со flavour art течност од 10мл и не си ја одржувал. Ама пиши подетално за да не нагаѓаме.Добра опрема, 2800 дененари електронска цигара и по 230 денари за течност, ама џабе... едвај издржав 3 недели, со 300 мааки, ах таа пуста навика кога ја гледаш цигарата во пепелник каде што чади ти ја полни душата!
Ги средив во меѓувреме, не знам зошто ми ја линкуваше цела реченица наместо еден збор