Колега,Wotofo Profile е дрипер и многу е отворен,промаја. До сега(мислам ќе се сцложат и други) од Д2Л атомизер само ОBS Engine NANO!!! Или Kyllin други не би гледал.ОБС енгине имав 2ком. Еден остана зошто сум ОБС фан а ОБС Енгине НАНО е друг свет! 1 коил арома 5+. Истото би го кажал и за Kylin mini. И најново со иста оцена Wotofo Serpent Elevate.Веќе сум досаден ама да си прашам дали ова Wotofo Profile да биде моето едино DL атомизерче? Или да одам со OBS Engine Nano/Ammit? Немам сквонкер мод ама и не планирам нешто посебно да го користам. Еднаш два пати месечно да цугнам колку од иштав.
Ha 45-50W вчера за тест. Ке иде до 70-80W бар тоа е мое мислењеМн јако да не е? На колку вати го возат?
Само да кажам, мислам дека беше @zokimk викаше дека ќе нарачувал од
directvapor.com па сега видов дека имаат попуст за MLK 1day sale. 15% off sitewide plus free shipping.
Тољку....
Sent from my A7 using Tapatalk
Види вака. За бесплатен шипинг се подразбира дека нема од УСА, мислев на попустот. А тоа што е над 60$ не ни видов те не го отворив мејлот туку само препишав од нотификација од мобилен.ова не е за нас, US only и само над 60$

Види вака. За бесплатен шипинг се подразбира дека нема од УСА, мислев на попустот. А тоа што е над 60$ не ни видов те не го отворив мејлот туку само препишав од нотификација од мобилен.
Тољку.
па сега видов дека имаат попуст за MLK 1day sale. 15% off sitewide plus free shipping.
Тољку....
Повеке од 50w тешко дека ке оди, кај мене е 48w и тоа е граница над тоа е веке жешко. Инаку @gokica ако сакаш да пробаш D2l и сакаш таков танк тогаш земи го Wotofo Serpent ElevateHa 45-50W вчера за тест. Ке иде до 70-80W бар тоа е мое мислење
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
на 25 вати кајфунот е милина
И јас се изнадишав драј хит пред да ми каже гуру што е финтата![]()
Meloto на 15в. со 0.5 му праам чејн пуф облаци облаци , топ ми е . Кајфунот после трето тргање гори.
Иначе еве га кајфунот $18.89 YFTK Prime Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 2ml / 316 stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Meloto на 15в. со 0.5 му праам чејн пуф облаци облаци , топ ми е . Кајфунот после трето тргање гори.
Иначе еве га кајфунот $18.89 YFTK Prime Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 2ml / 316 stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Научив тоа после два три дена горење . Ама сеуште кајфунот ми е мнооогу пожежок од мелото. Можеби е разликата во жица или незнам што . И извињавајте , од шо сум стручен испадна дека е лемо 2 а не мело 2.

извини ама лемо2 е светлосни години поотворен од било кој кајфун, затоа и кајфунот ти гори ти си се научил на повеке воздух.Научив тоа после два три дена горење . Ама сеуште кајфунот ми е мнооогу пожежок од мелото. Можеби е разликата во жица или незнам што . И извињавајте , од шо сум стручен испадна дека е лемо 2 а не мело 2.
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден