Некој од овие? Работите се менуваат брзо, но не до толку брзо.
Понови би биле некои со mesh, како Wotofo Profile Unity и Vandy Vape Kylin M, но тие трошат ненормално многу од се` (и течност и памук и вати и батерии)... Атомизер со mesh не ни погледнувај ако нема онакво пластиче на федерче што го притиска памукот, многу е тешко да се намести (одржи наместен) памукот без него. Па дури и со него...
Од сите тие што си ги гледал најмногу би ти го препорачал kylin mini па по ред elevate, ofrf, intake(не го знам) па последен zeus(претпоставувам првиот).Ги гледав и овие двава за со mesh грејачи али чим користат од се по многу ... не знам ајде ќе видам помеѓу kylin mini, zeus, ofrf, intake ili elevate се мислам, мислам дека кој и да се земе од овие не може да се погреши. Ваљда...
Од сите тие што си ги гледал најмногу би ти го препорачал kylin mini па по ред elevate, ofrf, intake(не го знам) па последен zeus(претпоставувам првиот).
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Кајлонот ти е меш...
@Ace Lud ти стигна профилето? Што би кажал за него ?
$4.44 Authentic Vapor Storm Kanthal A1 Alien Clapton Pre-Coiled Wire (50-Pack) - 32 AWG / 0.2mm dia. / 0.3mm*0.8mm flat size / 0.45ohm at FastTech - Worldwide Free ShippingДоколку го нарачувам kylin mini, а најверојатно, ќе може некој линк од ft за веќе направени грејачи како овие на пример $3.93 Authentic Vapor Storm Ni80 Dual-Core Fused Clapton Pre-Coiled Wires - 26*2/40 AWG / 0.4mm*2/0.08mm dia. / 0.3ohm / 10pcs/pack at FastTech - Worldwide Free Shipping и дали овие се соодветни за тој tank, фала на одговори...
Добар е но тоа не означува дека стриктно мора да е тој, има и доста други добри памуци. Ја подолго време го користам Puff $8.15 *SALE* Authentic Puff Rectangle Organic Cotton Wick for RDA RTA RBA Atomizers (200-Piece) 200-pack - 60*50mm at FastTech - Worldwide Free Shipping за да го потрошам и сум задоволенЌе ги нарачам сите три (50те смотани веќе, и двете жици) па што ми одговара тоаиначе за памук cotton bacon v2?
Бацон цоттон е по бел, не дека муџито е нешто полошо од сланината, ама сланината е на лик по убава, инаку не сум приметил разликаДобар е но тоа не означува дека стриктно мора да е тој, има и доста други добри памуци. Ја подолго време го користам Puff $8.15 *SALE* Authentic Puff Rectangle Organic Cotton Wick for RDA RTA RBA Atomizers (200-Piece) 200-pack - 60*50mm at FastTech - Worldwide Free Shipping за да го потрошам и сум задоволен
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Што се секираш,мене два кучича кај и да е треба да ми стигнат,па после дочитав дека и тебе ти патува.. Толку ги исфаливте кучињава што два нарачаве сега моментот е ако не ми легнат,два во огласи ке одат
ама малку веројатно е тоа..
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден