Исто... на 30ти март нарачав и од 8ми април пишува дека е во авион...хмм изгледа нашава пошта не се баш ажурни, се дешавало да ми стигне пускулќе а на 17 трак или пошта.мк да нема абер никаков...
Стигна и вториот иповер 80w 5000mah,десниот сребрениот.. приметете го дисплејот колку е појак него 2месеца постариот лево. Погледнете го атачментот 74964
А кога само ке ми текне дека ме разубедуваше да не го земамКујзнај колку тргаш од дварфот. Душата си му ја извадилОд камен да е ќе ослаби светлото.
Па најновиот фирмвер е од елеаф,од вчераСе гледа дека е друг фирмвер, можеби со надградба ќе се реши осветлувањето.
Од голем број на почетници, ќе заокружам на 50тина, 2-3ца ми се имаат пожалено дека 555 им е една од полошите течности што ги имаат пробано, за жал и ти си меѓу нив, пола од нив им е нормална, добра, а на останатите им е една од најдборите тутунски, 2-3ца само тоа користат и ништо друго.Ај помош почнав и јас со ендурата ,е сега дај кажете ми кои тутунски и други течмности немаат благ вкус ,почнав со 555 и многу ми е одвратен поздрав
Испратено од ALE-L21 преку IT.mk форум апликација
Tоа мора да се има. На Jungle Flavours штета што нема во моментов УСА Тобако или УСА Цигар. Многу добри. Ги ставам во ист кош со Пирамид,а и дозирањето е исто.@Vladekosa
Добро е, не сум единствен на кого му сметаат благи ноти во течностите.
Инаку во 555 Gold чувствувам и некој мирис на парфем (хемија) што може и да се изгуби ... после неколку месеци зреење. Затоа при последната обнова на залихите ладно ја прерипав.
Истото не може да се каже за Pyramid, што можеби е најдобрата тутунска арома и освен мирис на тутун нема ни благо ни кисело. Кај нас ја нема да се купи како готова течност или арома за мучкање, единствено да му се обратиш на командантот за брзи интервенции @Sharlovski, гарант има некоја златна резерва во штек.
Од тоа што се нуди во Амбрела, побарај од FlavourArt Soho (хард кор тутуњарка), евентуално RY4. Оваа као има малку блажина, но мирисот на тутун е многу интензивен и толку добро доловен и не смее да се игнорира.
Од Ritchy Liqua Cuban Cigar е исто фантастична тутуњарка, обавезно да се проба, мислам и French Pipe беше пристојна.
Сигурно има и други интересни тутуњарки, но или не сум ги пробал или не ми текнуваат во моментов. Перцепцијата на аромите (вкус и мирис) кај сите е различна, затоа вреди да се пробаат што е можно повеќе додека не ги откриеме тие што најмногу ни прават мерак.
Се што пишал @krema е на место, да не се повторуваме. 100% мирис на тутун/цигара нема, но никој од нас не жали за него, напротив...
ИстоЈас обожавам слаткарница.![]()

Да де, комплет.Мислам дека одвратноста е поголема кога ќе подзагори малку памукот.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден