ARMac
senior
Имам некој проблем со електриката во кола, волтите додека работи варираат (слики), со тоа варираат и светла и инструмент табла и се што свети или дува.
Прво бев кај еден мајстор во Козле, ништо не направи. Рече нормално било.
После бев кај друг мајстор во Хиподром, ко бајаги мењаше реглер, можда се стабилизара напонот кратко ама брзо се врати проблемот.
Совет кај да одам? Возилото е Ford C-Max 1.8 бензин (без плин) - 2007. Мида се блеклист, и јас нив и они мене.
Ова е цело возење да речеме од центар до ѓорче петров. Долната линија е време, вертикалната се волти. Ако некој мерел на кола како алтернатор и реглер треба коректно да ги регулира волтите нека постира да видам. Не верувам дека ова е нормално, а до сега никад не сум мерел волти во возење на други коли пошто не ми требало.
Пресек од релативно право возење по партизанска
Пресек од успорување, паркирање (вртење волан) кога повеќе струја се троши.
Прво бев кај еден мајстор во Козле, ништо не направи. Рече нормално било.
После бев кај друг мајстор во Хиподром, ко бајаги мењаше реглер, можда се стабилизара напонот кратко ама брзо се врати проблемот.
Совет кај да одам? Возилото е Ford C-Max 1.8 бензин (без плин) - 2007. Мида се блеклист, и јас нив и они мене.
Ова е цело возење да речеме од центар до ѓорче петров. Долната линија е време, вертикалната се волти. Ако некој мерел на кола како алтернатор и реглер треба коректно да ги регулира волтите нека постира да видам. Не верувам дека ова е нормално, а до сега никад не сум мерел волти во возење на други коли пошто не ми требало.
Пресек од релативно право возење по партизанска
Пресек од успорување, паркирање (вртење волан) кога повеќе струја се троши.