TexasUS
user
- 25 февруари 2017
- 1.284
- 1.315
Некои спомнуваат и се сомневаат дека е хардверски, поради магнетот.. Се надевам самп софтверски ќе може да се реши.Ќе си почекам,штета што имаат ваква мана, а од секад сум сакал мал iphone
Некои спомнуваат и се сомневаат дека е хардверски, поради магнетот.. Се надевам самп софтверски ќе може да се реши.Ќе си почекам,штета што имаат ваква мана, а од секад сум сакал мал iphone
Имаше некој таков баг со некоја верзија на iOS, не ми текнува која беше.Дечки, на iphone 8 сликајќи одеднаш се замрзна сликата на задната камера и стана матна. Излегов од апликацијата, повторно влегов, веќе немаше никаква слика и црн беше екранот, кога кликнувам на копчето да сликам ништо не се случува. Не сака ни предната камера да се вклучи. Дали камерата се расипа или што би бил проблемот?
И јас прво си помислив на софтверски баг, па направив рестарт и ништо не се промени. Сабајле направив и апдејт на најновава 14.3 верзија ама пак ништо не се промени.Имаше некој таков баг со некоја верзија на iOS, не ми текнува која беше.
Ти која верзија ја имаш?
Проба со рестарт на телефонот?
EDIT: Направив уште еден рестарт, предната камера се пушта и работи, но штом ја сменат на задната се замрзнува сликата и по некое време повторно е црн екран.
Секоја чест за Apple, феноменално процесирање, природно и органски.....
Погледнете го атачментот 96084
![]()
Мрч-андајзер
Сигурно можеш и полоша слика од оваа да најдеш на интернет.
Само малку тешко, дека има и многу добри слики.![]()
GSM Arena рецензија не е ок?
Ако најдам едно 10 од 10 различни рецензии ќе важи?
Ако им ги бараш најлошите слики од рецензиите, тогаш можеби ќе најдеш.
Ама сигурно немаат само лоши слики, туку повеќето се добри.
И да го инсталираш Google Voice нема да ти работи во МК.
Никој нема? се предомислувам наместо СЕ најдобро 6ка да земам.26.400 е во мобеликс..и дали има шанси цената да падни уште повеќе да причекам?Некој да сподели искуства со Apple watch ? планирам да земам Apple watch SE...
Кој и да земеш нема да згрешиш. До тебе зависи дали ти требаат додатните функции 6-ката. Со брзина нема да осетиш разлика. Според мене сензорот за кислород е гимик, ќе го пуштиш два три пати и толку. Се сведува на allways on дисплејот дали ќе ти треба или не.Цена не чекај да падне зошто нема да дочекаш се додека не излезе нов, исто како со ајфонот си држат цена.Никој нема? се предомислувам наместо СЕ најдобро 6ка да земам.26.400 е во мобеликс..и дали има шанси цената да падни уште повеќе да причекам?
Има апликации што го користат сензорот за кислород, како спортски апликации и апликација за следење на спиењето.Според мене сензорот за кислород е гимик, ќе го пуштиш два три пати и толку.
Што не видиш во Istyle оригинал, јас пред некој месец прашував за Iphone 7 ми рекоа 2100 денариПрепорака на сервис за менување на батерија на Iphone 7 plus?
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден