На ајфон 8 не осеќам никаква приметлива разлика во перформанси и батерија со iOS 11.3Дали има подобрувања на iOS 11.3?
Како е батеријата дали има некои подобрувања?
Не се бричи неколку дена и пробај фејс ајд.Неколку дена користам Iphone X на 11.3.1, претходно дојдов од Iphone 6s на 10.2.
Телефонот работи совршено, face id, ниту еднаш во овие неколу дена нема промашено, работи ептен природно.
А џесчрс се some next level stuff.
Како добро работат, оставен сум без зборови.
Ios мазен како што го знам, батерја лудница, (нормално идејќи од 6s)
Камера не ме интересира, екран перверзија.
Багови до сега немам забележано, потенцирајте некои можам да проверам.
Overall прекрасен телефон.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Не се бричи неколку дена и пробај фејс ајд.
Многу сум задоволен од Mophie, 3 имам дома и само на вајрлес се полни X-ов. Не знам на што се должи но одкако излезе телефонов имам 100% battery health.Дечки предлог за некој безжичен полнач?
Двајца другари имам со X, едниот има 93% другиот 95%, двајцата ги користат оригиналните полначи од кутија....Ха океј де и јас,
Само што новите батерии мислам дека Епл ги има згрижено да немаат health drop, долго време, додека 6с ов имам 82% battery health.
![]()
Во Телеком се 3.499 денари.Каде може во Мк да се купу пример кожена маска за iphone x, OEM apple, освен во istyle?
Во Телеком се 3.499 денари.
Супер Цена? Мислам ова сериозно?Еј тоа е, супер цена.
edit: Само што ја нема кафената

Toa се вели легален грабеж. 50 евра за футрола не давам па и потпис од Стив Џобс да има.Џабарл'к е 60€ за маска...ама не за иПхоне да заштитиш.![]()

Битпазар за 200денари имаш некоја си превртена кожа xD Јас земав и задоволен сумКаде може во Мк да се купу пример кожена маска за iphone x, OEM apple, освен во istyle?
Битпазар за 200денари имаш некоја си превртена кожа xD Јас земав и задоволен сум![]()