cakii
hello world
- 23 февруари 2011
- 397
- 731
Во право сте полош е Иос и апликациите за него...
Среќа што Поголемиот дел од светот што знае што е добро не се согласува со вашиот став... т.с на овој форум...
Најжалосно е тоа што тие кои најмногу го плукаа Ајфонот сега го користат истиот...
Пример цаки имаше 6 плус не му функционирал некој си Впн таму катастрофа бил итн и зема с7 ама му досадил ... ај Цаки од кога така брзо ти досадуваат кога лумијата ја користеше 1 година ако не и повеќе... не ги менуваше така често телефоните ....па зема ајфон 7 ...
Да бе брат сериозен сум оти се правиш наудрен што викаше за ајфонот... и не си реален јбг тие багови не постојат...
Барем не ги дезинформирајте луѓето...
Можеби од човекот што си го земал имал ЏБ па го апдејтувал после тоа и има проблеми...направи Рестор па давај мислења за багови...
И еден друг член што зема 6с каде е да се јаве за проблеми со апликации или со ИОС и сл а претходно ни ги направи Јајцата како на НОЈ...
Џабе пробувате да се правите демек правилно судите...
Ете продајте ги ајфоните и земете си го тоа што според ВАС Е НАЈДОБРО...
Или останете да користете Ајфон и не мудрувајте многу...
Јбг ама мораше вака за вас...
Ќе дојде човек на формот и ако почне да чита ќе со земе самсунг Ј5 пред ајфон 7.
Ете до толку врска немаат некои мислења за Ајфонот...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Дали според тебе 5 пишани багови се плукање на телефон?
Не бе не си сериозен сигурно.. Сум купил iPhone и готово не смее баг да ми се деси? Што е најтрагично 5 пати ти пишувам дека СУМ ЗАДОВОЛЕН од телефонот (морав со големи букви да ти пишам бидејќи очигледно го прерипуваш тој дел веќе 5 пати).
5 багови што ми се десиле сум пишал, не си ми јасен што толку засегнат се наоѓаш. Ме заболе и за Епл и за Самсунг, јас пишав багови дека имам и ако има некој со истите багови да ми каже што да направам. Се најде член кој пиша да си направам Restore и истото ќе го направам во прва прилика.
А еве чим толку знаеш баш погледни колку ја користев Лумиата, а исто погледни и што сум користел пред и после неа.
Јас не сум навивач сум користел 3 модели на iPhone до сега, сум користел еден куп Андроид телефони, сум користел Windows телефон. Сакам да ја испробам секоја технологија и секој оперативен систем. Нити ми даваат пари Самсунг, нити ми даваат пари Епл, па да се инаетам тука на форумов.
Баговите што ги имав со iPhone 6 Plus никој не ги реши, него којзнае што сум му правел на телефонот. За проблемите со VPN јавно побарав помош и слободно побарај на интернет да видиш колку луѓе што користат VPN имаат проблем со истото. Тоа што ти не ја користиш таа технологија не значи дека телефонот нема таков проблем.