TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.097
Ме мрзи да читам, стигнав до „нема текст под иконите, не се знае за шо се“.
На андроид си бираш дали сакаш текст под икони или не. Опција е.
Читнав и „повеќето корисници нема да менуваат од тоа шо е stock“ - и добро де, ќе се научат/навикнат. Не ќе да трескаат телефони од земја затоа шо „леле иконите не ми се свиѓаат“.
Баталете тоа. Ако некој толку му е до иконите може и да не го купи на прво место. Голема работа. Ко шо кажав ме заболе мене за иконите.
Мене најглупо ми е фингерпринтот кај е ставен и мислам дека е едини фактор кај телефонов шо може да ме натера да не го купам ако веќе решам да барам телефон годинава.
Но ако ајрис и останати опции надоместуваат за лошата позиција на фингерпринт, дефинитивно ќе биде одличен телефон. И тоа е се шо е битно.
А иначе од хардверски аспект тоа е сеа иднината - мали безели, големи екрани. За да можеш да добиеш повеќе екран у помало паковање. И шо сакате кажете тоа е она шо и епл ќе го прави во иднина, можда уше сеа со новиот ајфон.
Искрено, ако те мрзи да читаш, не мора ни да пишуваш. Форумот е размена на мислења, па ако свесно признаваш дека не читаш мои мислења, нема поента ни јас да читам твои и да се мачам воопшто да дискутирам со тебе на било која тема.
Штета, донекаде имаш издржани работи, ама никогаш нема да може да збориме за нив.