TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.814
- 10.135
Најсреќен си.
Најсреќен си.А кога се постираат pro-apple вести ќе правиш метафори, анализи и што уште не само да докажеш дека не се во право.
![]()
Ок де за еден посто ли се радувате???
Па нормално е...
Пазарот е презаситен од телефони...
У секој случај во споредба со предходните години е послабо али е нормално според мене, неможе да има вечен раст...
Во споредба со конкуренцијата се пак најбоље... така да...
Кај виде некој да се радува?
Пазарот е презаситен веќе 2 години, не од оваа само, имаш 2000000000 телефони, меѓу кои има ѕверотини како RN3P за 10K, кои дигаат на клоци се за цената, постот беше заради форите со кои лажат за голема побарувачка, као неможеле да постигнатh: а сега кратат производство.
Послабо е во споредба и со ip6 а и со ip6s, така да оправдувања нема веќе, научија луѓето што е хајп а што е реалност.
Изгубиле 1%, пропаѓа фирмата.
Кај Samsung дивизијата е цела во загуба, добро е, можело и полошо...
Многу си pro-Samsung, ваљда и сам си свесен. Дај да дискутираме без наклонетост, бар за бизнис муабети јас сум прв.![]()
Не сте озбилни вие на темава хејтери на ајфон жими се,абе не сте свесни андроид што ви направи со новиве абдејти,и уште се инатите дека се тапа ејпл а дека се најдобри Самсунг оффффффф чија ноне.
Па ете ти си првиот хејтер најголем на ејпл,да не се лажеме,само напаѓаш секаде каде што има нешто на ајфон и ејпл.Koи се хејтери на iPhone на темава? да не е хејтер imperial?
Јас пре би рекол дека вие сте адвокати многу повеќе него што има хејтери.
Па ете ти си првиот хејтер најголем на ејпл,да не се лажеме,само напаѓаш секаде каде што има нешто на ајфон и ејпл.
Прочитано е све,и баш ради тоа е мојот заклучот дека хејташ искрено.Ај прочитај ја уште еднаш последнава страна.
Освести нè.абе не сте свесни андроид што ви направи со новиве абдејти
Купете си ајфонОсвести нè.
Купете си иПхоне![]()
Е не што ајфон да не се?хахахСамсунг бр.1 хардвер бренд во светот?!?!
Аууууу
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Anyway, еве за што коментирам јас, а вие за какви 1% зборите незнам, нити учествував у таа дискусија.
http://fortune.com/2016/11/04/apple-smartphone-profits/
Му се може
Sent from my iPhone using Tapatalk