kjosmofon
Баниран/a
користам нлб клик на ротиран самсунг не би требало ни на ротиран шаоми да има проблем
Мислам дека проблемот беше лимит од 3000 ден ако е рутиран, но не знам точно пошто не користам..користам нлб клик на ротиран самсунг не би требало ни на ротиран шаоми да има проблем
Лимит има на комерцијална е-банка за рутиран уред. Се друго си е функционално. Сметки плаќање ....Мислам дека проблемот беше лимит од 3000 ден ако е рутиран, но не знам точно пошто не користам..
Sent from my MI 5
Си држи "име" суште RN3Pro.Го препорачав Redmi 3 Note Pro на еден другар ама моментално го нема на лагер во Hi па додека чекаме да стигне да ве прашам,
1. Дали телефончево сеуште важи за best bang for the buck од Xiaomi кај нас? Според мене да, ама не сум во тек да не е најавено нешто ново, видов нешто со MTK чипсет ама јас би ги скокнал нив.
2. Дали има некоја верзија на софтвер што е позната како најстабилна или што се вика пали-вози? Другарчево доаѓа од iphone, па не би го ставил на еднаш неделно update или слично, ниту па сакам бејбиситер да му бидам на телефонот![]()
1. Да, се уште нема конкуренција доследна.Го препорачав Redmi 3 Note Pro на еден другар ама моментално го нема на лагер во Hi па додека чекаме да стигне да ве прашам,
1. Дали телефончево сеуште важи за best bang for the buck од Xiaomi кај нас? Според мене да, ама не сум во тек да не е најавено нешто ново, видов нешто со MTK чипсет ама јас би ги скокнал нив.
2. Дали има некоја верзија на софтвер што е позната како најстабилна или што се вика пали-вози? Другарчево доаѓа од iphone, па не би го ставил на еднаш неделно update или слично, ниту па сакам бејбиситер да му бидам на телефонот![]()
^
Китајска "конкуренција" на RN3Pro според мене,
Leeco coolpad cool1.
Бар на хартија.
У пракса кој ќе го знае.
http://m.gsmarena.com/leeco_cool1_dual-8272.php
Сепак RN3Pro е веќе проверен и докажан.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Вторник - среда стигаат, за друго ќе се договориме@the_maker кога се очекуваат нови залихи на Redmi Note 3 Pro верзиите и дали ќе има промени на цените? Од друго место, не планирам да земам.
И јас ова го потврдувам, го користам веќе неколку месеци, проблеми=0 ... моментално нема ни од блиску подобра понуда ни за пари ни со спецификации ... едино ако си по појака камера LG G4 ама тоа е ем по скапо ем губиш многу предности кои ги има Редми-то (понов хардвер, помалку грее, многу појака батерија 2х) на сметка на само по профи камера.Да. Најизбалансиран уред е.
Стабилна цена бате, бетон
Нека си биде пак стабилна, тргни ја едната цена да не ја пишува двапати.. Ме потсеќа на..Стабилна цена бате, бетон
Sent from my MI 5
Ахаха ок, веднаш...Нека си биде пак стабилна, тргни ја едната цена да не ја пишува двапати.. Ме потсеќа на..
![]()
Мислам дека нема Scratch Resistant екран, и тоа беше забележано во некој рецензии (ама ова за Redmi Note 3).Redmi Note 3 Pro - не успеав никаде да видам дали има Scratch Resistant екран?
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден