Ова 100% никотин е на сликите или?2х200мл/мг никотин
Го проба досега? За вкусот ми е, да не е љут?
И шо е финтата со датата Oct-20?
Ова 100% никотин е на сликите или?2х200мл/мг никотин
Дап, дефинитивно се труеш.ник е 10% или 100мг, со 100% нема заебанција капка на кожа и право во вечните ловишта
Рок на траење до октомври 2020 годинаОва 100% никотин е на сликите или?
КорисноСега не ми текнува зошто, но јас сум учен дека не го разредуваш освен кога готвиш манџа. Мислам, не дека не можеш, но полошо беше поради нешто, не можам да најдам што.
Значи, ако од тие 100 милилитри правиш тура со 10 милилитри (па ја разредуваш на не знам колку), ги вадиш тие 10 мл, правиш што ќе правиш со нив, а другото го чуваш.
Или веднаш по купување го делиш на, на пример, 3 шишенца од по 33 милилитри (добро, 30, збира уште малку) и по потреба отвораш едно и го трошиш, па следното... За ова знам дека е за да не впива влага (и реагира со кислородот) од воздухот кој ќе влезе и остане во шишенцето (го полниш шишенцето скоро до крај да не остане воздух).
Јас така знам.
И мене ми пратија дека двапати е шипано/пратеноМуабетов ми е за кипарците!
Двапати конфирмација дека е испратено, првиот пат на 8, а вториот пат на 13 овој месец. Малку чудно
09/13/2016 10:07:35 Shipped
09/08/2016 09:23:30 Shipped
09/06/2016 17:25:11 Payment accepted
Ќе чекам уште една недела, па после ќе дигам галама
Инаку овој 100mg/ml (тој што го чекам е PG) јас би го одма разредил до 10mg/ml, ќе му додадам 9х100ml 0-NIC PG, После ке го разредувам пола-пола со VG 0-NIC за да добијам крајно 5-NIC PG/VG=50/50.
Таква ми е замислата
Puff![]()
Никотинот е 100мл/100гр никотин,значи тоа е соодноста пример има 100мл/36гр никотин.Ова 100% никотин е на сликите или?
Рок на траење до октомври 2020 година
Испратено Од Централна Македонија
Да ги враќаат,Zdr decki....
Vcera napraviv edna naracka od FT...ama koga vidov na 15.10 ke ja pratat , ja prekinav ,a parite mi gi povlekoa, dali gi vrakjat parite,, sto se alucuva???
Sent from my LG-G3
Ah ,,,so kartica plativ debitna ama neznam kade da kliknam za vrakjanje jas samo ,,cancell,, kliknav na pratkata i napisav deka sum napravil drug paket,,,Да ги враќаат,
Ако си кликнал да ти ги вратат на картица, ќе ти ги вратат на картица.
Ако си кликнал/одбрал да ти ги вратат во форма на ваучер, ќе ти креираат ваучер во износ од сумата која треба да ти ја вратат.
со тој ваучер можеш да си нарачаш во иднина што сакаш.
Парите легнуваат на сметка во рок од 24.часа до 14.дена(зависи колку е брза банката и дали си нарачал со картица или paypal)
Просек е 3-4.дена дур да легнат парите назад на сметка.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Проба ли inawera.de?Што прајме со е-дим бар да оставеа со картичка да се плаќа . Баш сакав да порачивам база ме бендиса мн 60vg 40pg . Сега незнам од кај да нарачам. Од каде да нарачам брзо што стига бар 2 недели![]()
Што стартер кит од fasttech препорачувате за купувач по прв пат? И дали ми треба уште некој дел освен се она што се содржи во стартер китот?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
It comes witout tracking
Се надевам дека ќе стигнат
И јас би играл на втората варијанта!На кратко, ова + ова и мирен си неколку месеци. Само со првото, мирен си месец. Второто може да се замени со ова, подобар вкус, но пожешко (на некои луѓе може да им биде непријатно додека да се навикнат) и помалку ќе ти трае батеријата.
Втора варијанта: ова + ова + ова. Со трите си мирен неколку месеци. Со првите две работи, месец-два. Ако немаш 1-амперски микро УСБ адаптер за штекер (од мобилен) или УСБ3 порт на компјутер со микро УСБ кабел, тогаш првото го заменуваш со ова.
Јас сум повеќе за втората варијанта затоа што е попријателска за почетници, можат да се заменат поединечните делови ако некој се расипе/скрши и да се користат деловите со друга опрема (која евентуално понатаму ќе се купи), но првата изгледа поубаво и е малку поевтина.
Освен тоа, ќе ти требаат и течности.
Го прогласувам ова за препорачана колекција за почетници есен-зима 2016 by @Metuzalem , затоа што сум речиси сигурен дека нема да се смени во скоро време.
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден