Почекај до недела, го имаш iJust 2 Starter kit на попуст.Сега значи да си земам iJust S kit или iJust 2 Starter kit, а подоцна ова другото.
Ламја! Ова може одма у арсенал да оди! Кај го има?Знае некој?
Moраш лично ти да идеш или некој што има полномошно од тебеДобро, што е со морониве од царина не ми е јасно. Го пратив брат ми да ми ја подигне пратката од молин пошто сум на работа и не можам да излезам. Тој на шалтер го вратил затоа што немал царински број ли, пријава ли, не можев да сфатам добро. А со испечатена фактура и известување од молин за тракинг бројчето го пратив, и го вратиле. И што сега?
Не бил тој проблемот, не сакал цариникот ни да ја погледна фактурата затоа што немале издадено царински број, не ни спомнал дека треба лично нарачателот да подигне. „Од кај да знам јас дали е стигната пратката“ а испринтав и скриншот дека се наоѓа кај нив...Moраш лично ти да идеш или некој што има полномошно од тебе
Sent from my C6603 using Tapatalk
Почекај до недела, го имаш iJust 2 Starter kit на попуст.
https://www.fasttech.com/forums/feedback/t/1984511/discussion-thread-of-sunday-sale
П.С. Не заборавај да избереш Hong Kong Post за шипинг.
Греачи за AIO Pro или Cubis/Cubis Pro.Благодарам за советите, нарачав Joyetech eGo AIO Pro. Некако најдобро ми се вклопуваше за моите потреби. Сега уште да ми кажете што уште ми треба и од каде да земам.
Е супер, поштарот ми се плаши од кучето, до сега сите пратки лично сум ги подигнувал затоа што не сака да припари типот до двор. Мислам, како можеш да се плашиш од вакво муце :@xnickx Ми стигна писмо и во него го имаше бројот, па им пратив e-mail.
Едит: Треба да го пишеш и нивното бројче :hay: