kjosmofon
Баниран/a
Од каде зама? Пред некој месец само на ибеј имаше.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kaде го има?Новиот minikin 2.0 - 180watt dual 18650
(Личи доста на Руло 2/3 ама пониско,
Тачскрин-дискутабилно )
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPad 2 Mini Retina using Tapatalk
Мене ми изгледа како да им недостига фактура на пратките, ама па на сите 4 да им фали фактура!!! Малку е збунувачки.Првпат го гледам овој статус. Изгледа Царина се наострила да бричи. А сите се по две шишенца 36-ки, ги нарачав оној ден кога демек престануваа да праќаат Полјаците. За да не се љутат, од секого по едно пакетче (требаше да биде последно): од Аромаши, од Молинаши, од Димаши и од кој беше уште... Изгледа Инавераши. И стигнаа сите истовремено.
Едит: Димаши не работеа тој ден, две пакетчиња беа од едно место.![]()
Oд тогаш уште 3 пратки ми стигнаа ама за разлика од првата не ми бараа фактура или скриншот,зошто во самите патети има фактура и фискална сметка.Само 102ден. и решен проблемМене ми изгледа како да им недостига фактура на пратките, ама па на сите 4 да им фали фактура!!! Малку е збунувачки.
Колку што се сеќавам на анбоксингот на @MikickoHC немаше никаква вредност на пликото, а фактурата и фискалната беше во самото плико, така да ако им е сомнително за цената ќе го отворат, ќе ја видата фактурата и ќе ја вратат пак содржината внатре.
Може да нема никакви давачки, а може да има и давачки за проверка од 100 и нешто денари.
Дефинитивно треба да им се сугерира по меил на Е-дим (некој со добар англиски) да ги лепат фактурите однадвор или вредноста да ја стават на лепенката каде што стои праќач и примач (како што прави FT).
Молин ја става фактурата надвор во куртонче, а за инавера.ком сум заборавил (мислам дека и они ја стават фактурата надвор - не сум сигурен).
@Metuzalem Со среќа
Puff![]()
Ijoy MAXO 315 е модотахаха 300 вати ... мене жега ме фаќа на 70 вати.
До каде ли ќе оди цифрата? Ова почна да ми заличува на смартфон индустријата, тие имале 3 па другите 4 па третите 6 гига рам.
Треба коефициентот да ти е веома низок за да фрлиш пари на 300 (неверо)ватно модче. А и не знаеш шо мод ќе држиш во рака што е најзагрижувачко.
Погледнете го атачментот 47532
<title>Онлине калкулатор</title>
На Царина е. Прати скриншот или иди до тамуШто им значи ова последново ажурирано? Дека е пратено на отворање пакетот? Знам дека ако го задржат дека стои друга информација.
![]()
Молинаши имаат фин ВПГ и проверен е од мене. Првата порачка ми беше 70/30 (вг/пг) со 3мг и 6мг по 100мл од двете. Chemnovatic е број еден хемиска индустрија во Европа за e-liquids.дали молинаши, аромаши, димаши и остали локални гранапчиња продаваат бази со NIC?
@Baraban исконтактирај го @kjosmofon алхемичаро ако си од Скопје. Ќе те опраи со течности, убедливо најдобра цена во Македонија на готови течности.па сакав да ве прашам за мислење и од каде да купувам течности која цена се и кој се најдобри и дали од интернет може да се порачуваат течности