Се зафркаваш ???Дали некој има искуство со Quart 39" LPS392 Smart TV? :noonecare:
Priklucen na Maxtv ima super slika, na usb gi cita site formati, za razlika od predhodnata serija ovoj ima vgradeno wi-fi i smart-ot raboti solidno. Edinstveno sto mi smeta kaj nego e sto na crna pozadina mnogu se gleda kako bela svetlina na cosevite. Za 15990 denari i 5 godini garancija mislam deka e okДали некој има искуство со Quart 39" LPS392 Smart TV? :noonecare:
хахаха!Со едно мислење е членов.Веројатно е некој познат член со нов профил за да не му се смеете.Се зафркаваш ???Никој од форумџии не помислуваат Quart,TCL и ниту некои безимени,а камоли да споделат искуство, таквите ТВ-ри земаат пензионери ионака уште малку ќе му дојде крајот
![]()
Не бе другaр, нoв сум нa фoрумoв. Сaкaв дa земaм тaкoв телевизoр пa случaјнo гo видoв фoрумoв и рекoв дa пишaм.хахаха!Со едно мислење е членов.Веројатно е некој познат член со нов профил за да не му се смеете.
Шега на страна.Quart од безимениве е најдобар.
ST,Hitachi,Neo се далеку полоши.
press Display (or i+) + 5 + Volume Down + Power buttons on your remote to enter in Self Check mode. This mode shows the total usage hours of your Sony TV set.
Ако има солидна слика Квартот зошто да не го купи некој.
Добива ниска цена, 5 годишна гаранција да не му ја мисли.
Ќе си гледа раат утакмици, турски серии за ефтини пари и ќе си свирка.
Плус неколку души имаат кажано досега дека телевизорите генерално се покажале ок без некои големи кварови и слично.
Проверено, функционира на BRAVIA KDL-40R550C. Се отвара дијагностичко мени, најдоле лево се саатите колку е работен уредот и број на вклучувања.press Display (or i+) + 5 + Volume Down + Power buttons on your remote to enter in Self Check mode. This mode shows the total usage hours of your Sony TV set.
@linksys Колку јас знам се уште нема телевизии кои што емитуваат во ухд. Можеби само некои експериментално. Евенутално на нетфликс или слични сервиси ако има некоја содржина во тој формат. A во мк немаме Хд како што треба, не па ухд.
Гледам дека премногу очекуваш за ТВ-то како смартфони или компјутери со Виндоус ОС и се друго ,но да напоменам Телевизор служи за уживање за гледање филмови,спортови и други канали како и мултимедијални содржини во самиот ТВ-ор и што овозможува одмор на дневна соба по работно време.Е сега ако сакаш да му правиш или вметнеш апликации однадвор од ТВ-то или да хакнуваш за Free да бидат е тоа малку тешко оди и плус нервози и губење трпение значи треба да бараш низ интернет има многу туторијали па и на ЈуТуб како на пример на клипотќе може некој детално да објасни зошто служат серивисите во Smart TV , како на пр. (има некои игри бара регистрација за нив, Netflix, пр. LG Content Store, Live Film, HBO Go,) ги проверив на сите ми бара регистрација, како да се регистрирам? дали се доплаќа и колку чини??? и Дали можам да сметнам некои апликации ??
Веројатно за да го платиш поскапо од глуп телевизор.ќе може некој детално да објасни зошто служат серивисите во Smart TV , како на пр. (има некои игри бара регистрација за нив, Netflix, пр. LG Content Store, Live Film, HBO Go,) ги проверив на сите ми бара регистрација, како да се регистрирам? дали се доплаќа и колку чини??? и Дали можам да сметнам некои апликации ??
Не е скап околу 150/200 денари се но поефтино е од шинеплексВеројатно за да го платиш поскапо од глуп телевизор.