royalcdkeys. 3 имам купено мислам до сега, работат без проблем. Само треба да ги следиш инструкциите посебно за поновите верзии на Офис.Дечки дали е добра идеја да се купи ваква лиценца од страни што нудат вакви лиценци кои ти ги праќаат на мејл после плаќањето? Планирам Office 2024 Standard , ама може и Про верзија. Од кои страни купувате, и дали сте имале проблем со нив до сега?
Не сакам да биде "легален" само сакам да не ме смара со активации после 30-60 дена.. Знам дека купување на клуч на греј маркет нема да ми ја направи лиценцирана.Ако сакаш да бидеш легален стави Онлиофис или Либреофис.
royalcdkeys. 3 имам купено мислам до сега, работат без проблем. Само треба да ги следиш инструкциите посебно за поновите верзии на Офис.
Да. Ако цената е разумна, зошто да се зезам со кракови по торенти и слично?Купувате лиценци за софтвер? за дома??
Знам за МASGrave али сакам нешто постави и заборави. Помина тоа време кога правев експерименти. Сега сакам нешто што едноставно работи, без да активирам/реактивирам и слично.Massgravel - MAS (Microsoft Activation Scripts) е алатка со отворен код која користи различни техники за активирање на Windows и Office. Проектот е јавно достапен на GitHub и неговиот код може да се прегледа. За Office, најчесто се користи методот Ohook. Процесот оди вака:
- Се стартува PowerShell скриптата.
irm https://get.activated.win | iex
- Скриптата го анализира инсталираниот Office.
- Корисникот избира „Ohook“ од менито.
- Скриптата модифицира делови од Office лиценцниот механизам локално на компјутерот.
- Office потоа се прикажува како активиран без да се внесе легитимен купен клуч.
Технички, MAS користи комбинација од batch и PowerShell скрипти кои комуницираат со Windows Software Protection Platform (SPP) и Office Software Protection Platform (OSPP).
Официјалните извори на проектот:
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден