royalcdkeys. 3 имам купено мислам до сега, работат без проблем. Само треба да ги следиш инструкциите посебно за поновите верзии на Офис.Дечки дали е добра идеја да се купи ваква лиценца од страни што нудат вакви лиценци кои ти ги праќаат на мејл после плаќањето? Планирам Office 2024 Standard , ама може и Про верзија. Од кои страни купувате, и дали сте имале проблем со нив до сега?
Не сакам да биде "легален" само сакам да не ме смара со активации после 30-60 дена.. Знам дека купување на клуч на греј маркет нема да ми ја направи лиценцирана.Ако сакаш да бидеш легален стави Онлиофис или Либреофис.
royalcdkeys. 3 имам купено мислам до сега, работат без проблем. Само треба да ги следиш инструкциите посебно за поновите верзии на Офис.
Да. Ако цената е разумна, зошто да се зезам со кракови по торенти и слично?Купувате лиценци за софтвер? за дома??
Знам за МASGrave али сакам нешто постави и заборави. Помина тоа време кога правев експерименти. Сега сакам нешто што едноставно работи, без да активирам/реактивирам и слично.Massgravel - MAS (Microsoft Activation Scripts) е алатка со отворен код која користи различни техники за активирање на Windows и Office. Проектот е јавно достапен на GitHub и неговиот код може да се прегледа. За Office, најчесто се користи методот Ohook. Процесот оди вака:
- Се стартува PowerShell скриптата.
irm https://get.activated.win | iex
- Скриптата го анализира инсталираниот Office.
- Корисникот избира „Ohook“ од менито.
- Скриптата модифицира делови од Office лиценцниот механизам локално на компјутерот.
- Office потоа се прикажува како активиран без да се внесе легитимен купен клуч.
Технички, MAS користи комбинација од batch и PowerShell скрипти кои комуницираат со Windows Software Protection Platform (SPP) и Office Software Protection Platform (OSPP).
Официјалните извори на проектот:
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден