Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Каде можам да купам добра, не профи штрафилица

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.550
19.219
прати screnshoot да видам.

Читај ги коментарите. Конкретно заради овој прашав:
44.png

btw
Писменоста кај македонците ..
Друга тема. Да не се оптеретуваме сега :)

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
876
633
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO Plus M.2 + Western Digital 4TB
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Kingston HyperX FURY™ 64GB
Video card
ASUS Dual GeForce RTX™ 3050 OC Edition 8GB
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64

shooter

lurker
2 март 2010
656
585
моментално нема
pitacu-te-jos-dvaput-provodadzija.png

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.828
Има некој искуство дали им работи овој Combo сајтот на Евтинија? Ако нарачам нешто онлајн за колку време стига? @BESKO?

BESKO

hello world
9 јуни 2015
276
404
Има некој искуство дали им работи овој Combo сајтот на Евтинија? Ако нарачам нешто онлајн за колку време стига? @BESKO?
функционира да, пушти ми линк што те интересира да проверам за попуст. и може да стигне истиот ден, макс 48ч

noc32

hello world
21 март 2016
352
304
Барам наназад да најдам некој предлог ама ај ќе си пишам.

Барам предлог за батериска штрафилица за домашна употреба ама сакам да можам да менувам и гуми на колата повремено. Има ли некој предлог за штрафилица за овие сценарија?

fcwizard

hello world
26 март 2018
62
69
Барам наназад да најдам некој предлог ама ај ќе си пишам.

Барам предлог за батериска штрафилица за домашна употреба ама сакам да можам да менувам и гуми на колата повремено. Има ли некој предлог за штрафилица за овие сценарија?
Во еден алат ова нешто не постои, нешто најблиску би бил Бошов ама е wrench + driver,
има бургии шо имаат hex прифат ама не е сјајно решени во пракса.
Гледам и Тотал го имаат истото а еве ти препорака од комбо Инко бурмашина и wrench што би требало да ти завршат работа во сите ситуации за по дома освен во оние кадешто вулканизер ти ги стегал штрафовите со одвртувачот наместо со момент клуч.
Btw малце касниш затоа што во комбо до вчера имаа 20% попуст.

Mercilesss

hello world
20 февруари 2023
395
296
Бев гледал батерии за Инко алат, 5 амперски (сет од 2 батерии) на попуст од македонска страна, но неможам пак да го најдам линкот, го има некој видено постот?

boro1

user
13 август 2009
1.815
1.630
Бев гледал батерии за Инко алат, 5 амперски (сет од 2 батерии) на попуст од македонска страна, но неможам пак да го најдам линкот, го има некој видено постот?

Mercilesss

hello world
20 февруари 2023
395
296
Го нема веќе попустот , мислам беа 3800 :)

389mk

hello world
16 јануари 2020
280
306
Дали некој има купено од оние "Макита" штрафилици што се продаваат на фејсбук по 900 денари? Ми треба само за заштрафување и онака да имам резервна за 900 денари.

greenline

Баниран/a
19 мај 2012
354
161
Имаш и вакво нешто за 600 ден., а разгледај на Тему има и поефтини електрични шрафцигери за по дома, за компјутер и слично.
Со се сите битови у куферче иде.

Screenshot 2026-01-30 105021.png

А иначе за Макита чув дека викаат Ма Кита :) српски сленг малку. :)

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
876
633
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO Plus M.2 + Western Digital 4TB
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Kingston HyperX FURY™ 64GB
Video card
ASUS Dual GeForce RTX™ 3050 OC Edition 8GB
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64
Дали некој има купено од оние "Макита" штрафилици што се продаваат на фејсбук по 900 денари? Ми треба само за заштрафување и онака да имам резервна за 900 денари.
Со таква од 900/1000 денари само "Dewalt" кај комшија заштрафивме цели 13 штрафа и превртеа запчаниците внатре :LOL:

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.233
5.545
Скопје
Имаш и вакво нешто за 600 ден., а разгледај на Тему има и поефтини електрични шрафцигери за по дома, за компјутер и слично.
Со се сите битови у куферче иде.

Погледнете го атачментот 158210

А иначе за Макита чув дека викаат Ма Кита :) српски сленг малку. :)
Вакво земав од Кам, исто околу 600 денари беше, FERM. Многу солидно работи, ме изненади.

Steff_92

hello world
28 јули 2017
293
210
Куманово
Јас можам ваква ефтина да ти понудам.

Perdita_Durango

hello world
13 декември 2020
104
69
Штрафилица не но иам земено ударен одвртувач онаков за тркала, со додаток се користеше за браварски работи и железарија покрај основната намена и маста му ја извадив тие 2-3 месеца додека работеше, ама само толку издржа. Подобро земи си Инко/Тотал, Инкото пример ете веќе 4-5та година си тера самата штрафилица, батерии ми се веќе 2 пати докупувани, иако очекувам кај и да е дека и штрафилицата ќе треба да се сервисира...

jovanovmk

hello world
24 ноември 2008
113
50
Да ве прашам што би ми предложиле да купам? Гледам ќе има попуст во combo.mk. Ми треба за домашна употреба некоја штрафалица со која ќе можам да бушам и во бетон по некоја дупка кога ќе затреба. Дали да ја земам од ingco онаа од 96nm или и некоја поефтина ќе заврши работа?
Ја имам оваа моментално ама ја кориостам само за штрафење, нема удар за во бетон.
@BESKO
aef0aea694da6e3465613a3553ff0f9e.jpg

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

mak

hello world
15 април 2009
125
62
Иако појаките штраифилици имаат опција за удар и да бушиш во бетон, тоа е да се буши за нешто послабо и многу мали типли, на пример 6мм типла во бетон, или поголема типла во цигла или слично.
Би ти препорачал да си земеш посебна хилта на батерии за таа намена. Најдобро да си земеш цел COMBO СЕТ со хилта, штрафилица (твојата и без тоа е слаба) + брусалица.Тоа е нешто што ќе го земеш еднаш, и ќе го имаш долги години, штом ти е за домашна употреба.
Кажи ми колкав ти е буџетот за ова, па ќе ти препорачам нешто.
Еве ги сетовите:

Од утре COMBO имаат попусти, па искористи го тоа, нема да зажалиш.

jovanovmk

hello world
24 ноември 2008
113
50
Иако појаките штраифилици имаат опција за удар и да бушиш во бетон, тоа е да се буши за нешто послабо и многу мали типли, на пример 6мм типла во бетон, или поголема типла во цигла или слично.
Би ти препорачал да си земеш посебна хилта на батерии за таа намена. Најдобро да си земеш цел COMBO СЕТ со хилта, штрафилица (твојата и без тоа е слаба) + брусалица.Тоа е нешто што ќе го земеш еднаш, и ќе го имаш долги години, штом ти е за домашна употреба.
Кажи ми колкав ти е буџетот за ова, па ќе ти препорачам нешто.
Еве ги сетовите:

Од утре COMBO имаат попусти, па искористи го тоа, нема да зажалиш.
Хилта имам јас. Ама голема ми е да ја мкнам за некоја работа да завршам набрзина. Оваа ја имам.Мене ми треба така од 6 до кај 10 ка типла да можам без проблем да избушам
78ffce2b3baabaa510c5f45e0f5fc434.jpg

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно