BESKO
hello world
- 9 јуни 2015
- 276
- 404
прати screnshoot да видам.Вистина ли е дека се појавиле или има фалсификати од Ингко?
Сега читав на Фејс. Конкретно на фејс страна Ingco Tools Macedonia?
прати screnshoot да видам.Вистина ли е дека се појавиле или има фалсификати од Ингко?
Сега читав на Фејс. Конкретно на фејс страна Ingco Tools Macedonia?
прати screnshoot да видам.
Besko , за членови колку % има попуст на ingco ?прати screnshoot да видам.
моментално немаBesko , за членови колку % има попуст на ingco ?
моментално нема
Во еден алат ова нешто не постои, нешто најблиску би бил Бошов ама е wrench + driver,Барам наназад да најдам некој предлог ама ај ќе си пишам.
Барам предлог за батериска штрафилица за домашна употреба ама сакам да можам да менувам и гуми на колата повремено. Има ли некој предлог за штрафилица за овие сценарија?
Бев гледал батерии за Инко алат, 5 амперски (сет од 2 батерии) на попуст од македонска страна, но неможам пак да го најдам линкот, го има некој видено постот?
Го нема веќе попустот , мислам беа 3800![]()
СЕТ БАТЕРИИ INGCO 2x5.0Ah - COSLI240464E - Combo
Индикатор за батерија со LED светло: Пружa прецизни информации за капацитетот на батеријата Флексибилна употреба: Една батерија одговара за сите INGCO 20V повеќекратни алати Без ефект на меморија: Осигурува дека батеријата секогаш е подготвена за употреба Без самопразнење: Одржува полнење кога...combo.mk
Со таква од 900/1000 денари само "Dewalt" кај комшија заштрафивме цели 13 штрафа и превртеа запчаниците внатреДали некој има купено од оние "Макита" штрафилици што се продаваат на фејсбук по 900 денари? Ми треба само за заштрафување и онака да имам резервна за 900 денари.
Вакво земав од Кам, исто околу 600 денари беше, FERM. Многу солидно работи, ме изненади.Имаш и вакво нешто за 600 ден., а разгледај на Тему има и поефтини електрични шрафцигери за по дома, за компјутер и слично.
Со се сите битови у куферче иде.
Погледнете го атачментот 158210
А иначе за Макита чув дека викаат Ма Китасрпски сленг малку.
![]()
Јас можам ваква ефтина да ти понудам.Дали некој има купено од оние "Макита" штрафилици што се продаваат на фејсбук по 900 денари? Ми треба само за заштрафување и онака да имам резервна за 900 денари.
oglasi.ddns.net
+1Вакво земав од Кам, исто околу 600 денари беше, FERM. Многу солидно работи, ме изненади.
Штрафилица не но иам земено ударен одвртувач онаков за тркала, со додаток се користеше за браварски работи и железарија покрај основната намена и маста му ја извадив тие 2-3 месеца додека работеше, ама само толку издржа. Подобро земи си Инко/Тотал, Инкото пример ете веќе 4-5та година си тера самата штрафилица, батерии ми се веќе 2 пати докупувани, иако очекувам кај и да е дека и штрафилицата ќе треба да се сервисира...Дали некој има купено од оние "Макита" штрафилици што се продаваат на фејсбук по 900 денари? Ми треба само за заштрафување и онака да имам резервна за 900 денари.
Хилта имам јас. Ама голема ми е да ја мкнам за некоја работа да завршам набрзина. Оваа ја имам.Мене ми треба така од 6 до кај 10 ка типла да можам без проблем да избушамИако појаките штраифилици имаат опција за удар и да бушиш во бетон, тоа е да се буши за нешто послабо и многу мали типли, на пример 6мм типла во бетон, или поголема типла во цигла или слично.
Би ти препорачал да си земеш посебна хилта на батерии за таа намена. Најдобро да си земеш цел COMBO СЕТ со хилта, штрафилица (твојата и без тоа е слаба) + брусалица.Тоа е нешто што ќе го земеш еднаш, и ќе го имаш долги години, штом ти е за домашна употреба.
Кажи ми колкав ти е буџетот за ова, па ќе ти препорачам нешто.
Еве ги сетовите:
![]()
COMBO СЕТОВИ - Combo
combo.mk
Од утре COMBO имаат попусти, па искористи го тоа, нема да зажалиш.
NB SCREEN MONITOR SMART LIFE 15.4" EXTRALINK S3, IPS FULLHD
13.040,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден