играта е ТОП, ама 2 пати да ја изиграш оти ќе имаш уште работи за откривање и на крајот борбата со Queen of ValkyriesПочнав и морам да кажам уште на почеток ми се свиѓа играта, една од причините поради што сакав апгрејд на gpu беше god of war ragnarok пошто имам 200хз монитор али и 6800xt добро се држи ми вади од 100-130 фпс на ултра со fsr quality
Погледнете го атачментот 157702
Првиот пат мака видов со овие берсекерите , ама вториот пат ко ја свртив со леснотија ги победив. Најмногу мака видов со Svipdagr The Cold And The Sisters Of Illska.Се сеќавам дека му се фалев на пријател дека ги победив сите Валкари во God of War 2018.. ми рече имаш еден бос во Ragnarok Harðrefill the Callous, на почеток си викам топ ќе биди јако ова али го тепав два часа, 3 пати со еден удар за да го довршам не падна, каков стрес и возбуда во исто време. Конечно падна, која игра кој бос човече
Погледнете го атачментот 157782
Do King Hrofl sumПрвиот пат мака видов со овие берсекерите , ама вториот пат ко ја свртив со леснотија ги победив. Најмногу мака видов со Svipdagr The Cold And The Sisters Of Illska.
Иначе ја помина Queen of the Valkyries, Gna?
е та мамичето ми го плака, можи 50ина пати ми требаше да ја победам![]()
Падна и кралотПрвиот пат мака видов со овие берсекерите , ама вториот пат ко ја свртив со леснотија ги победив. Најмногу мака видов со Svipdagr The Cold And The Sisters Of Illska.
Иначе ја помина Queen of the Valkyries, Gna?
е та мамичето ми го плака, можи 50ина пати ми требаше да ја победам![]()
таман са explore терајDo King Hrofl sumuste ja neam stignato
Мислењето е автоматски споено:
Падна и кралотПогледнете го атачментот 157881
Нема explore брате, све собрав имам уште Gna и 11 achievments али тие се во Vallhalla dlc-тотаман са explore терај
иначе колку % completion имаш?
ке кажиш со Gna како ќе поминишНема explore брате, све собрав имам уште Gna и 11 achievments али тие се во Vallhalla dlc-то![]()
хахаПосле 4 часа со паузи падна и Gna кучка невидена дефинитивно
Погледнете го атачментот 157904Погледнете го атачментот 157903
Да брат, фактички секој бос си има патерни и ги учиш така правев и во 2018 на валкирите а за Балдур ментално се спремавхаха
ти реков баги мака ќе видиш со неа, гнасно нешто
ама вредеше на крајот![]()
дада.... абе и та имаше патерн ама то шо викаш дека брза и непредвидлива Гна и голем проблем беше за да се приспособишДа брат, фактички секој бос си има патерни и ги учиш така правев и во 2018 на валкирите а за Балдур ментално се спремавкај Gna e проблем што е брза и непредвидлива
![]()
Најбитно е после шамарања да се смириш хахадада.... абе и та имаше патерн ама то шо викаш дека брза и непредвидлива Гна и голем проблем беше за да се приспособиш
берсекер армори се имав опремено за да му прам голем демиџ а и јас не бев имун и ме патосирваше хаха
ама зато му летна глата на крајот![]()
Wow...Само што ја завршив Bravely Default II овој masterpiece излезе
Погледнете го атачментот 158423
Погледнете го атачментот 158424
На 3DS ја изиграв во 2018та таа верзија и сега ова иако има промени и така ми е нешто СОВРШЕНО!
Wow...
Е ова е стварно нешто добро. Графиката чиста уметност.![]()
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден