noc32
hello world
- 21 март 2016
- 354
- 307
Не, на Телеком сум. Баш чудно, некои корисници имале проблем, некои немале.А1 си? Инаку баш околу 16 плаќав, добив нотификација и проверив состојба после тоа, и немав проблем.
Sent by ME using Tapatalk
Не, на Телеком сум. Баш чудно, некои корисници имале проблем, некои немале.А1 си? Инаку баш околу 16 плаќав, добив нотификација и проверив состојба после тоа, и немав проблем.
Sent by ME using Tapatalk
Картичката ми истекува 06/24, во апликацијата на нлб во статус пишува реиздадена пратена кон експозитура, дали тоа значи дека ми е пристигната и можам да ја подигнам или друг статус треба да има?
Картичката ми истекува 06/24, во апликацијата на нлб во статус пишува реиздадена пратена кон експозитура, дали тоа значи дека ми е пристигната и можам да ја подигнам или друг статус треба да има?
Не. Ќе чекаш статус да ти се смени во Примена во Експозитура, или да добиеш СМСКартичката ми истекува 06/24, во апликацијата на нлб во статус пишува реиздадена пратена кон експозитура, дали тоа значи дека ми е пристигната и можам да ја подигнам или друг статус треба да има?
Провери си в банка. Слично беше со картичтата од стопанска, ми ја пратија 1 месец унапред што ме изненади. Обично тутунска праќа смс порака за картичкитеКартичката ми истекува 06/24, во апликацијата на нлб во статус пишува реиздадена пратена кон експозитура, дали тоа значи дека ми е пристигната и можам да ја подигнам или друг статус треба да има?
И мојата истекува 06/24, баш сега проверив - и кај мене стои Реиздадена и пратена до експозитура.
Сега им пишав мејл, да видам што ќе вратат. Ги прашав дали можам уште сега да ја подигнам...
Почитуван,
Според проверката Вашата Mастер Дебит картичка е со важност до крајот на месец Јуни и во текот на месец Јуни ќе добиете СМС порака да ја подигнете новата картичка од експозитура
Може и порано. Еве мене во Април ми стигна порака некаде околу 10ти и одма си ја земав.Последните денови од јуни ќе си ја подигнеш картичката.
Sent from my iPhone using TapatalkДа да порака се појави пред некој ден истоГо видов ова денес па да го споделам тука... Погледнете го атачментот 137917
за која нова давачка збориш? приложената слика не го поткрепува твоето тврдење.Нова давачка од сега ако сакаш онлајн трансакции
Да , моја грешка, не ми е пробано , ама би требало да работи ...за која нова давачка збориш? приложената слика не го поткрепува твоето тврдење.
пс.
mKlik е бесплатна во основната верзија, која сега ќе вклучува и mToken
ја сум сеусште на лајт/бесплатаната верзија, немам план на мКлик, а токенот/нотификацијата функционира даАко добро видов, освен што токенот е интегриран во главната апликација, исто не се наплаќа?
Не сум користел до сега токен од НЛБ само од стопанска каде е без пари
па тоа е прилично окколку што гледам нема ништо ново, и нема додатна наплата .. туку место мТокен сега има push нотификација која стига во мКлик. И место код да се прекуцава само се стиска одобрување за да се потпише налог-от.
па изгледот на апликацијата е прилично солиден. има само некои мали quirks со back gesture-от и рецимот copy/paste од некои полиња. Имаше и некоја глупост кај што не се гледаше дека треба да пополниш некое поле - сега не ми текнува. Ама генерално, не му треба нешто редизајн.Мислев и дизајнот ќе го освежат. Од ова што го гледам апликацијата е иста.
праќа СМС за активација после симињање на новата верзија, и тогаш ја локува на тој уред (наводно). После таа активација си работи исто ко предходно.па тоа е прилично ок
мислам ова е исто ново:
Погледнете го атачментот 138149
Мислењето е автоматски споено:
па изгледот на апликацијата е прилично солиден. има само некои мали quirks со back gesture-от и рецимот copy/paste од некои полиња. Имаше и некоја глупост кај што не се гледаше дека треба да пополниш некое поле - сега не ми текнува. Ама генерално, не му треба нешто редизајн.
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден