Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ваши искуства со Сетек

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.192
16.329
што бе, копачиве и телефоните ви ги собраа? сигурно копаат нешто штом нема залихи. Не е од недостаток на чипови, логистика, или поскапување од производителот. До копачите е
За цените на графичките да, до копачите е. За мобилните не.

Mechanic

hello world
2 мај 2016
328
235
што бе, копачиве и телефоните ви ги собраа? сигурно копаат нешто штом нема залихи. Не е од недостаток на чипови, логистика, или поскапување од производителот. До копачите е
Kopaat Pi :alien:

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.965
6.061
Skopje
Моето денешно искуство со Сетек ГТЦ:
-Ми треба едно USB од 128GB 3.0.
-Немаме.
-Стои на вашата страница дека имате на лагер од Kingston.
-Да, да стои, ама немаме. Тоа е едно што го изгубивме и додека не си го платиме ќе стои дека е на лагер...

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.607
6.885
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Инаку јас се зачленив во нивниот Сетек клуб за да собирам поени во Премиум салонот во Сити Мол, но во моментот немаа физички картички и ми рекоа дека ќе ми се јават да дојдам да си ја подигнам картичката штом ќе била готова. Ова беше некаде во октомври минатата година, сеуште чекам да ми се јават. :unsure:

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.609
19.341
Човек да не знае на што попрво да хајлајтира.
Ај тоа што сме се увериле дека во многу ситуации се билмези и се тоа што се. Но боде очи тоа што како потписник се ОПМ (Организација на потрошувачи..)

Комедии
Sertifikat.jpg

И фер ќе бидат се до 2024. Немој некој да зуцнал, добро?

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Флегма, секоја поплака од муштерија се решава нормално. Кога со помалку, кога со повеќе пари, битно се завршува.

Да си некој од Странција ај да речам, ама ние од Тумбузија барем знаеме како функционира нашево чудо од 2М народ. :)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.609
19.341
знаеме како функционира нашево чудо од 2М народ
Доказ е сертификатот.

Дечки шо да ви кажам..
Кој може, нека замине и нека не се врти назад. Ова веќе наликува како да живееме во скеч од Монти Пајтон.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Сите тројца доле потпишани „лапнале“ по еден лаптоп од 19.999 ден. со А6 процесори и живи среќни.

Друго објаснување немам. Кои се тие потрошувачи што го пофалиле сет да добие сертификат? Ако не сме ние муштериите тука на форумов + едно 40% домаќинки за бела техника, незнам кој е тој глас кој го земаат в предвид.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.150
3.023
Човек да не знае на што попрво да хајлајтира.
Ај тоа што сме се увериле дека во многу ситуации се билмези и се тоа што се. Но боде очи тоа што како потписник се ОПМ (Организација на потрошувачи..)

Комедии
Погледнете го атачментот 105624

И фер ќе бидат се до 2024. Немој некој да зуцнал, добро?

Од рубриката капиталистички хумор, истотака издвојуваме:

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.192
16.329
Од рубриката капиталистички хумор, истотака издвојуваме:

Се тоа фино, но кога ќе купат нови шопинг корпи, колички и кога ќе престанат да продаваат производи со поминат рок, тоа е интересниот момент.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.609
19.341
Ова се нормални работи за една Монти Пајтон територија.
People's Front of Judea версус Judea People's Front а сето тоа се има отцепено од Populist front of Judea

заради..
"after a dispute over whether or not the torpedo had been invented yet."

Senshi

hello world
2 јануари 2015
55
24
Влегов во Сетек Штип и барам блутут адаптер и ликот беше тотално незаинтесиран да ме услужи ама викам океј мош да не дават добри плати.Типот ми носи онака ладно усб јас викам не знам дали ме слушна добро ми треба блутут адаптер го гледам бара по тоа изложеното и не најде а сигурен сум дека имаше.Ај викам океј.Го прашувам за слушалки типот вади телефон си гледа нешто немам појма што и јас си изглегов од дуканот.Оваа ми се прв пат случи негде така да бидам услужен.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Влегов во Сетек Штип и барам блутут адаптер и ликот беше тотално незаинтесиран да ме услужи ама викам океј мош да не дават добри плати.Типот ми носи онака ладно усб јас викам не знам дали ме слушна добро ми треба блутут адаптер го гледам бара по тоа изложеното и не најде а сигурен сум дека имаше.Ај викам океј.Го прашувам за слушалки типот вади телефон си гледа нешто немам појма што и јас си изглегов од дуканот.Оваа ми се прв пат случи негде така да бидам услужен.

Забораваат менаџерите, директорите и маркетинг секторот дека и милиони да фрлат на реклами и сертификати, сепак вработените се предната линија и лицето на компанијата.
Еве тебе не те убеди ова горе сертификатов дека имаат ФЕР ОДНОС кон потрошувачот?

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.331
5.338
Скопје
hackitfree.github.io
Тоа е најнормално за Сетек . Не те гледа уопште . Еднаш му викам - поефтино нешто конфигурација да склопам - сакам интел И5 , меморија 8ГБ - вика „ А куќиште ?„ Му викам - најефтино што има - вика „ Ааа како ? Па куќиштето е најважна компонента - тоа треба да е квалитетно - да ти трае цел живот.„ „После кога ќе треба да надграуваш како ?„ „Ке нема место „ МЕ убедува пола саат да земам куќиште од 6000.
Или еднаш монитор купувам - викам „Да го пробаме може - да не има мртви пиксели„ - Дрско ја под-тресна кутијата на земја со мониторот Вика „Кој ве научи ова да испробувате у продавница !„ Го приклучи - каде што веќе имаат поставено масичка и кабли специјално за испробување и каде стално тестираат телевизори и чуда - па вика „Извинете малку сум нервозен денеска гужва распродажба...„
Е третпат не отидов ! Ни цени пратам на нет - ма колку сака нека има попусти . Не вреди за нервозата искрено... :mad:

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Тоа е најнормално за Сетек . Не те гледа уопште . Еднаш му викам - поефтино нешто конфигурација да склопам - сакам интел И5 , меморија 8ГБ - вика „ А куќиште ?„ Му викам - најефтино што има - вика „ Ааа како ? Па куќиштето е најважна компонента - тоа треба да е квалитетно - да ти трае цел живот.„ „После кога ќе треба да надграуваш како ?„ „Ке нема место „ МЕ убедува пола саат да земам куќиште од 6000.
Или еднаш монитор купувам - викам „Да го пробаме може - да не има мртви пиксели„ - Дрско ја под-тресна кутијата на земја со мониторот Вика „Кој ве научи ова да испробувате у продавница !„ Го приклучи - каде што веќе имаат поставено масичка и кабли специјално за испробување и каде стално тестираат телевизори и чуда - па вика „Извинете малку сум нервозен денеска гужва распродажба...„
Е третпат не отидов ! Ни цени пратам на нет - ма колку сака нека има попусти . Не вреди за нервозата искрено... :mad:

Само кажи му за риг ми е. Не се заебаваат со мајнери опасна багра е тоа :)

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.192
16.329
па вика „Извинете малку сум нервозен денеска гужва распродажба...„

Види, тоа многу го ценам как оособина кај некого. Тоа значело дека нема ништо лично. Замисли, ти во Сетек ќе влезеш еднаш у месецот, ќе се разочараш и изнервираш какви буљаши се. А тој што мора секој ден да е таму?
Како рекле старите, тешко на нормален меѓу будали.

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.033
1.845
Скопје
каде ова? во Скопје во ГТЦ ја последно кога земав мониторов, сами си тргнаа да го уклучат за проверка, со спремни тестови за боја нели да не има заглавени и сл .. пред да успеам да кажам нешто, далеку дека ги бранам дека се топ хаха, ама во таа ситуација ме изненадија скроз позитива

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.609
19.341
Редовно им се случува на Веро а особено на КИТ-ГО
Влегов во Сетек Штип и барам блутут адаптер и ликот беше тотално незаинтесиран
Дрско ја под-тресна кутијата на земја со мониторот
Вие сте едни најобични субверзивни, малициозни и диверзантски елементи кои сакаат да им наштетат на компании кои добиле сертификат.
Потрошувачите во овие брендови препознаа квалитет и доверливост. Вашите искуства не можат да бидат докажани и имаат нота на негативност од која се оградува цела стручна и научна фела.

Санкции барам за вас. Низаедни едни...

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.331
5.338
Скопје
hackitfree.github.io
каде ова? во Скопје во ГТЦ ја последно кога земав мониторов, сами си тргнаа да го уклучат за проверка, со спремни тестови за боја нели да не има заглавени и сл .. пред да успеам да кажам нешто, далеку дека ги бранам дека се топ хаха, ама во таа ситуација ме изненадија скроз позитива
На Рузвелтова . Пред тоа имав купено ТВ , лаптоп и тестираат секогаш (ако побараш- прво ќе пробаат да те убедат „нема проблем ако има нешто има сервис одзади - ќе си го донесеш ќе си рекламираш и ќе ти признаеме„ ) ама за да се избегне малтретирање нормално полесно е да пробаш -тоа не одзема многу време.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.799
4.514
Неготино
На рузвелтова не им се живее, а не да ти завршат работа. Сум бил 3 пати и не се враќам веќе.
Термостатот рикнат на машина за кафе, он ми вика ништо не и е, бигор имаше.
Фатив си го сменив сам дома.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно