kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.049
- 7.724
Тој дел беше јасен. Објаснение малце барем...Добар сум, мислев на видеото, да.
Тој дел беше јасен. Објаснение малце барем...Добар сум, мислев на видеото, да.
Или е спонзорирано од Аппле, Амазон или се гребе за спонзор . Ретко чесни ривјуа денес - 99% е вака за жал..Ц ц ц ц Псај зашо ваков кринџ бе. 100 пати во првите 2 минути lifechanger кажа, животот му се сменил од мали промени на ајфон 12 - ко шо е тоа магнетниот неефикасен полнач преку маска... не можам стварно. Пробав.
ЖИ ВО ТОТ му се СМЕ НИЛ! Пред да купи ајфон 12 водел еден живот, а после тоа друг. Не може просечен корисник на мобилен ова да го разбере. Тоа е духовно просветлување, ревелација.
Или е спонзорирано од Аппле, Амазон или се гребе за спонзор . Ретко чесни ривјуа денес - 99% е вака за жал..
Apple никогаш не спонзорира или праќа продукти за рецензија.
Не ни треба да го прави тоа.
Иначе грешка си праќаат.
Јас како што знам не праќаат, само за користење во филмови/серии ако побараш, ама не плаќаат за промоција. Исто така ако нешто ти се налутат, не те ни викаат на events како случајот со Unbox Therapy.
This next one is probably not really an option for a huge chunk of prospective iPhone 13 Pro Max buyers, but we can't help but mention the Xiaomi Mi 11 Ultra. Apple's biggest camera update mandates a comparison against our current cameraphone reference standard, and, purely as an image capture device, the Mi still reigns supreme in our book.
И според тебе дали е ова лоша камера за ајвани???![]()
Apple iPhone 13 Pro Max review
What makes an iPhone competitor? Can Androids be on that list, excellent as they may be? Aren't the 13 Pro Max's rivals made mainly by Apple, whether this...www.gsmarena.com
![]()
![]()
![]()
Пепел.
![]()
![]()
![]()
![]()
Само што го добив, кој сака нека каже и како да сликам и во какви услови за споредба.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Давај night mode со ауто, мануел максимално, како и off, трева, дрва - природа сликај.
![]()
![]()
![]()
![]()
Сите се со ауто на некои вртеше експоужр изглеа тоа 1 секунда на некои 2 секунди, иако е сжделува светло на сликите воопшто не светло тие се мали спотлајт сијалички и само за неколку грмушки осветлуваат
![]()
Ova e raw auto
![]()
Ova e so isklucen najt moud
![]()
Auto najtmoud
![]()
Najtmoud max 10 sec
![]()
Najtmoud auto mislam
Нехумано добри бои вади.![]()
![]()
![]()
![]()
Сите се со ауто на некои вртеше експоужр изглеа тоа 1 секунда на некои 2 секунди, иако е сжделува светло на сликите воопшто не светло тие се мали спотлајт сијалички и само за неколку грмушки осветлуваат
@vlavot, Пред се фала ти за сликите, ептен сакав некој да аплоадира од прва рака слики/инфо за да знаеме на што сме.
Најлош филм и ептен кршење филм е да се збори негативно за нови уреди, ама морам да коментирам, едноставно за мене ова не е добра фотографија. Секако дека има солиден баланс на бела, како и релативно ок бои, но деталите/регулацијата на шум, како и текстурите не се на ниво на вистински флагшип телефон,
Следните слики се кропови на аплоадите од тебе,
Погледнете го атачментот 104897
Погледнете го атачментот 104898
Погледнете го атачментот 104899
Погледнете го атачментот 104900
Не знам, можда сум премногу критичен, ако си во IOS екосистем, ова е несомнено одличен и безмалце комплетен уред, но за мене не е одлична камера, ова процесирање е на ниво на лошите денови на Samsung, преагресивно намалување на шум, вештачки детали и изоштрување, растенија кои не може да се познаат дека се растенија и еден куп аномалии.
Само како за референца, ова е во безмалку целосен мрак, кроп повторно - MI11U GCAM, иако е темно, се гледа точно што е сликано,
Погледнете го атачментот 104901
Не тамам работа ни јас не зумирам, туку ми е обака како изгледа сликата генерално.
View: https://youtu.be/lEEUm73W4q4
Според овс видео ајфонот доминира, но нијансите се толку мали што да правиш блајнд тест резултатите ке бидат 50/50
Погледнете го атачментот 104906
Незнаев дека е 1300еур (79,000ден) ... да фукнеш толку пари за производ од бренд со репутација како Шајоми![]()
Незнам кој го купува уредов.
Аууу, не, нереална е сумата, многу пари се даваат само и само за Ајфон пошо држат цена ептен, се останато, не.
Инаку 52.000 е
![]()
Xiaomi Mi 11 Ultra | Ledikom
Xiaomi Mi 11 Ultra 256GB - Prodazba na mobilni telefoni i galanterija, profesionalen servis na mobilni telefoni. Najniski ceni na pazarot i dvegodisna garancija.ledikom.mk
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден