Roncic
Гостин
А да ти бутнам 100-200 еура ?? Тогаш нов момент ??
Chill, све беше кажано човечки и без курчење. Не смеат да земат пари за местење, па затоа им даваш за "сок". Ши*о кога подмитува ти вика еден чај да пиеш од мене...абе ич да не се знаело со луѓе, аххх.
И у кафана кога се иде прво со келнерот другар стануваш па нарачуваш, сепак он ти го носи јадењето...if you know what i mean.
А што ако ти кажам дека во банка на шалтер примаат далеку повеќе мизерна од тие што вршат достава. Така да оставај бакшиш и во банка.
И тоа е точно, затоа работи или не работи ако не ти чини. Затоа банките имаат милиони профит на крај од годината зошто секога ќе работи некој за мизерна плата. Ама односот со луѓе треба глобално во сите сфери да се подобри. Кој колку заработува не е мерка за односот кон луѓето. А со твоево размислување значи дека се сам можеш да направиш и не мора да цениш ништо. Во тој случај ни достава не ти треба.
Извини, нешто филозофски и оптимистички сум разположен денес. Ама искрено сакам односот на луѓето да се смени и да мрднеме малку од место, зошто изгледа само психологијата не кочи, ништо друго.
Односот со луѓето да се смениИ тоа е точно, затоа работи или не работи ако не ти чини. Затоа банките имаат милиони профит на крај од годината зошто секога ќе работи некој за мизерна плата. Ама односот со луѓе треба глобално во сите сфери да се подобри. Кој колку заработува не е мерка за односот кон луѓето. А со твоево размислување значи дека се сам можеш да направиш и не мора да цениш ништо. Во тој случај ни достава не ти треба.
Извини, нешто филозофски и оптимистички сум разположен денес. Ама искрено сакам односот на луѓето да се смени и да мрднеме малку од место, зошто изгледа само психологијата не кочи, ништо друго.
И во Нептун прават нешто слично колку што памтам
Дали некој скоро купил производ од СЕТЕК .. Телевизор, лаптоп и сл.?
Некни бев влезен онака и гледав пуштаа некој тостер на штекер отпакуваа па пакуваа...
Денес иде еден пријател. Мафта со парче хартија на која беше прикачена фискална сметка.. Демек гаранција му дале и имаше Изјава прикачено на тоа?
Го прашувам што е ова?
Вика: Сетек имаат воведено ново правило со кое те обврзуваат да го отвориш купениот производ пред нивни очи или ајде да го преформулираме
Купената роба не ти ја даваат без техничка проверка пред твои очи.
Пример купуваш Телевизор.. Го отпакуваат го пуштаат пред тебе и ги тестираат основните функции. Доколку навидум се е во ред. Ти пополнуваш изјава дека уредот си го примил исправен и без козметички оштетувања.
Мислам дали се нормални и кого сакаат да заштитат со тоа себе си или нивните клиенти?
Мислам дали се нормални и кого сакаат да заштитат со тоа себе си или нивните клиенти?
незнам зашто така мислиш не си имал некад лоши исуства со горе-наведените? башка неам друга работа па ке хејтам на форуми за работи од пред 2-3 години ...ОФ: Претпоставувам профилов е направен за хејт строго...
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Роднини мои пред еден месец од Нептун купиле нов телевизор 500 евра. Одат дома го монтираат екранот скршен и не им признааат гаранција им викаат вие сте го лупнале при транспорт. Ајде пазарна инсепкција и таму бадијала немаш никаков доказ дека ти не си виновен дека таков ти го дале. Тоа со проверка во салон е чиста сметка.
Чекај малце, сакаш да ми кажеш дека го провериле во салон дека е ок, си го однеле дома и укапирале дека е скршен? Не ми личи ко Нептун да се криви тука.
Да купиш производ од 500 евра и да не го провериш е лично твоја т.е. на твоите роднини грешка.Телевизорот не бил пробан во салон им го дале запакуван.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден