Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

World of Warcraft

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Зависи од приватниот сервер каде што играш. Секој приватен сервер има бугови, во зависност од нив секоја класа губи/добива.

iq1

hello world
20 јануари 2010
173
4
ИграВ на Croggesserver mage 70, warlock 70 i rouge 70 сите хјумани :) и искрено, мило ми е што некако успеав да се откажам. BTW дали некој знае дали веќе има update на овој сервер или тешко ?
Поздрав до WoW КЛУБОТ :p

Nikito

hello world
1 септември 2009
130
0
Kumanovo
Случајно вчера го посетив сајтот на Крогессервер видов дека има 18.000 акаунти :) , а серверот е сеуште на 2.4.3 пач. Ке може ли некој да ми каже дали ке сецка WoW на графичка од 286 мб ?

Flea

read-only
12 октомври 2009
20
2
www.wow-europe.com или Југотон/Нико компјутери.

...А доколку не ви се дава пари за играта .. пошто во Југотон чини 2590 денари, можете да симнете инсталирана копија од играта од било кои од познативе битторент тракери. :D

...А доколку не ви се дава пари за играта .. пошто во Југотон чини 2590 денари, можете да симнете инсталирана копија од играта од било кои од познативе битторент тракери. :D

И после?

Revan

lurker
25 мај 2008
660
310
можете да симнете инсталирана копија од играта од било кои од познативе битторент тракери.

Зошто џабе да ризикуваш да фатиш некој килогер, кога можеш наједноставно да ја симнеш Trial верзијата на WoW од официјалниот сајт, целата игра е, само си лимитиран 10 дена за играње по официјални сервери, после ако сакаш да си пиратизираш, доволно е само адресата да се смени.

[W*O*R*I*X]

hello world
6 септември 2010
393
11
јас ја играв на времето WoW но сега повторно сакам да започнам да играм али никаде неможам да ја најдам :plachko2:

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
@[W*O*R*I*X] ти барем да по гуглаше, WoW низ торентиве ги има милион! www.wow-europe.com тука можеш да ја симнеш, да ја купиш од некоја продавница...
барем да прочиташе погоре, јас прашував...:ua::ua:

Ivan911

read-only
5 октомври 2010
10
0
Ja ima i TBC i WOTLK free na net.. samo malce da se potrudis, gi ima i site patchevi isto taka free. Razlikata e vo toa sto koga ke ja kupis na primer od Jugoton, ti dava Kod da se priklucis na retail.

Jas ja snimiv odamna WOTLK, ja najdov na net. I koga ke dojde drugar mi da igra na retail nema gajle, a nisto ne sum plakjal. :bravo:

[W*O*R*I*X]

hello world
6 септември 2010
393
11
Сега ни дојде катаклизам ппред некој саат кога сакав да ја снимам WOTLK јас всушностт сум ја симнувал катаклизам :LOL: кога окл се се регистрирав влегов да играм значи се ок со графика сецкање ништо (на 1гб рам и 128мб графичка) и шшто најмногу се израдував немав проблеми со графиката во играта тоа губењето на некои делови од херојот и тоа пази на Катаклизам што бара мн појака машина од WOTLK но сепак потоа се појави проблемотт и така решив да се вратам на WOTLK па ако може некој да ми каже од каде да ја симнам бидејки горенаведениот линк ја отвара катаклизам а TLK ја нема....:( И не се плашете од заразување ако веке ви е ризично пробајте да ја играта за време на распуст (за учениците) за да не ги зафркнете сите оцени.... Јас бев заразен ама помина еве колку време паузиарам и таман сеа ако ми дадете линк ке ја снимам за 1 месец (ако сеа осетам знаци на зараза) ке се изнафурааам на неа ДО ДАСКА за потоа од септември да немам проблем со школо... Ако линкот не смее овде да се постира молам во ПП Фала ви однапред :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно