Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Wordpress тема за...

Toni100jkovski

read-only
11 април 2012
28
0
Скопје
Дали знае некој како да најдам тема за огласник во Вордпрес, не мора да биде баш за огласник но да има во неа пејџ за најава односно регистрација, креирање на профил или слично и објавување...
Знам дека на темфорест има теми но не знам како да најдам баш таква.

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
За каков вид на огласник?

За стававање твој производи кој подоцна луѓето ќе ги купуват или пак нешто слично како pazar3/reklama5 иако не се во Wordpress.

Ако планираш да ставаш твој прозиводи кој подоцна ќе се купуват тогаш пробај со WooCommerce. Ако сакаш да правеш огласник за нудење на олгаси од страна на луѓе тогаш ќе мораш тоа рачно да го правеш.

Toni100jkovski

read-only
11 април 2012
28
0
Скопје
За каков вид на огласник?

За стававање твој производи кој подоцна луѓето ќе ги купуват или пак нешто слично како pazar3/reklama5 иако не се во Wordpress.

Ако планираш да ставаш твој прозиводи кој подоцна ќе се купуват тогаш пробај со WooCommerce. Ако сакаш да правеш огласник за нудење на олгаси од страна на луѓе тогаш ќе мораш тоа рачно да го правеш.

Сакам да биде у стилот на пазар3 и реклама5... да се логираат и да постават оглас. Значи да биде огласник за нудење на олгаси од страна на луѓе . Нема да биде огласник како повеќето со многу категории туку наменет само за едно нешто / категорија.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.875
34.167
roka.mk
Чудна работа ова Google-ов.

http://lmgtfy.com/?q=advertising theme wordpress
И тоа во прв резултат излезе! ;)
Грешка си!
Ја имам користено и затоа ја знам, а плус е една од подобрите и затоа ја дава како прва.

Мислам дека ќе ми помогне ова...
Ќе пробам ако успеам ќе се пофалам :)
Благодарам...
Јас ја имам купено најновата верзија 1.1.4, ако ти треба некаква помош во сетирање барај ме.

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
Инаку јас мислам дека е подобро php скрипта. Ама нема врска ајде како сакаш така си прави :)

Luidgi

lurker
24 февруари 2008
857
940
Грешка си!
Ја имам користено и затоа ја знам, а плус е една од подобрите и затоа ја дава како прва.

Јас ја имам купено најновата верзија 1.1.4, ако ти треба некаква помош во сетирање барај ме.

Тоа беше насочено кон тој што ја направил темата, со еден search на Google одма ќе дојде до посакуваната тема. Не кон тебе. :)

Toni100jkovski

read-only
11 април 2012
28
0
Скопје
Тоа беше насочено кон тој што ја направил темата, со еден search на Google одма ќе дојде до посакуваната тема. Не кон тебе. :)

Бидејќи јас ја почнав темата, сакав мала помош за да не скитам низ темите, инаку за пребарување е лесна работа... Сакав само некои препораки доколку некој користел...

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
Имај разбирање 2 саат е мозок касни ;)
Кафе ќе се земе и ќе се оправе :D

Него @Toni100jkovski бирај ја таа ако веќе гледаш дека ти е идеална за тоа што планираш.

Инаку сериозно кога бре стана 2 саат ејј чудна работа оваа...

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.875
34.167
roka.mk
Знам тоа ама ќе дадеш повеќе пари и барем ќе знаеш дека повеќе можеш да си дозволиш.
Па и не-нуди ништо екстра од она што го нудат темите за џумла/вордпрес. Освен што има подобар админ панел и повеќе можни плагини, но за 5 пати повисока цена, вредат само ако имаш визија сајтот да ти носи пари....

Кафе ќе се земе и ќе се оправе :D

Него @Toni100jkovski бирај ја таа ако веќе гледаш дека ти е идеална за тоа што планираш.
Ма јок какво кафе, идам да спијам.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно