Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

super_hacker

Баниран/a
2 април 2008
1.333
68
Stolee, а да не пишуваше пост под пост? Да ги постираше сите во еден пост? :ninja2:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Не е лошо за почеток Столе, не е лошо за почеток... :) Али очекувам напредок

damjan_ku

hello world
18 октомври 2007
129
7
33tl75d.png

Еве нешто и од мене, секакви коментари се добредојдени...
Btw аматер сум уште.

Stolee

read-only
10 март 2009
23
1
:eek:fftopic:А да не знаете некој сајтови со македонски туторијали за фотошоп...

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Што е со хипи позадинава? :) Tye-Dye :) И ставај некој санс сериф фонт :)

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Кога правиш градиент, воглавно избегнувај да бапнеш цел виножитен спектар :)

LAPD

read-only
25 февруари 2009
5
1
Еве нешто од мене

Сега го направив, па ајде да чујам критики, пофалби итн.. (п.с. ова не е вистински модел, само е моја замисла за иден Blackberry смартфон ;)
attachment.php

Атачменти

• blekberi.jpg
    blekberi.jpg
    73,2 KB · Прегледи: 223

the.Escapist

hello world
21 јануари 2009
266
20
super_hacker, никој не те спречува да користиш градиенти со сите можни бои, посебно не кога сакаш да добиеш нешто чудно, грдо или праисториско (види лого на Apple) :)

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
super_hacker, никој не те спречува да користиш градиенти со сите можни бои, посебно не кога сакаш да добиеш нешто чудно, грдо или праисториско (види лого на Apple)

Ески брат фала на одбрана, али не мора да значи :) Загледај ги градиентите на супер_хакер и на логото на епл. Прво на епл имаш дефинирани линии, второ тоа лого е старо (иако уште ми се свиѓа) а трето боите не бодат очи. Али дечкото можда си е psy така да да го остаиме да му тече креативноста :) Сепак, за вкусови не се зборува нели :D Ништо лично супер_хакер :)

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
super_hacker bro колку и да ја вртиш ниедна позадина од solid black нема да изгледа поробро со логото на ејпл. Солид црна или радиал градиент кон темно сива е вистинското решение :)

Gdsgn

hello world
23 септември 2007
97
21
Еве нешто што почнав да го праам пред некој ден, нов изглед на портфолиото :)
New_layout_by_gocesup.jpg

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
@DynamicMK што ти значи бато да си модератор :p Сите те слушаат :) Иначе и ја би го стаил логото на епл на монохром :) Најбоље е :) Или на бело плава комбинација некоја а логото би го напраил со многу стаклест изглед :) Али сепак... Немам мекинтош така да... :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв