Sm0k3y25
Баниран/a
- 7 ноември 2012
- 279
- 238
не им давај идеи, сигурно читаат на форумов што се збори за нив.Арно што не ти наплатиле. Имаат право да наплатат за тестирање ако уредот е исправен.
не им давај идеи, сигурно читаат на форумов што се збори за нив.Арно што не ти наплатиле. Имаат право да наплатат за тестирање ако уредот е исправен.
Не бе,така ти се причинува :-Dне им давај идеи, сигурно читаат на форумов што се збори за нив.
Арно што не ти наплатиле. Имаат право да наплатат за тестирање ако уредот е исправен.
Сериозно! Па до сега ич. Али би се правеле секако ако го прави некој друг.Сериозно ова ? Колку ли само далавери би се правеле на овој начин, знаеш ?
не им давај идеи, сигурно читаат на форумов што се збори за нив.
Не бе,така ти се причинува :-D
ај тука да пишам зошто се работи за производ од сетек.
значи вака на 17.08 оставив таблет под гаранција во салоното во сетек во велес. на дел не функционираше тачот. е сега денес поминаа 30 дена од кога е оставен таблетот на сервис и сеуште нема ништо. во четвртокот им пипав на месинџер и ме известија дека до сабота ке го добијам таблетот и еве ништо. мал проблем е тоа што не сум јас моментално во македонија а нема да бидам уште 3 месеци сигурно. на почетокот типот од сетек на месинџер ми вика дека ле го добијам таблетот кога ке си дојдам во мк. му лажав дека незнам кога ке си дојдам и оставив број од мајками и му кажав дека син ми си го чека таблетот. рече дека е ок дека ке ја контактираат од сервисот. еве денес мајками беше во салонот и од таму немаат никаково инфо им рекла дека ке пријави во ДПИ и рекле кај сакаш пријави. па ме интересира некој по упатен да даде совет како да го решам проблемот. дали е доволно да го потполнам формуларов на ДПИ
![]()
јоктур изговор, некој од твоите нека се јават.Добар провод у турска што и да правиш. gl hf со сетек.проблем е што сум во турција и тука ле бидам уште 2-3 месеци сигурно
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
мислам дека можам да го решам проблемот по електронски пат. нејсакам да ангажирам другари роднини пријатели за вакви банални работи кога може само со подполнување на ова барање бар така мисламЕ добро де, освен мајка ти немаш другари? Или во Турција да не ги зеде и нив![]()
пишува 30 денаВо гаранцијата треба да пишува колку дена можат да го задржат во сервис.
Мислам дека е 45 дена ако не можат после толку да го поправат треба да го заменат
N56 via jailbroken Monarch
пишува 30 дена![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
никаде не е нагласено работни дена. кога имав слична ситуација со амц беа 30 дена се на сеДа се надоврзам само, 30 работни дена се тоа. Контактирај ги директ ТДК, најсигурно ти е така.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
немам добиено никакво известување фискалната им ја приложив со гаранцијата кога го оставив таблетот а амбалажата ом ја дадов заедно сп таблетот. во замена го добив овој документ од нив.30 дена се, нема врска работни/неработни. Фискалната и амбалажата мора да ја приложиш за замена или за враќање пари. Доколку во меѓувреме те известиле дека се чека да стигне дел за да го заменат се продолжуваат деновите.
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден